IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

> Ko mēs vēlamies no šī foruma?, Paša un citu ziņkārībai.
Es vēlos:
Es ļoti, ļoti vēlos:
Tikai ar anime, manga & japan stuff saistītas lietas [ 7 ] ** [12.07%]
Tikai ar anime & manga saistītas lietas [ 1 ] ** [1.72%]
Lai tiktu apspriests jebkas, kas interesē otakiešus [ 19 ] ** [32.76%]
Ir labi taa, kaa ir [ 19 ] ** [32.76%]
Man vienalga, ko, ka tikai mazaak spama [ 4 ] ** [6.90%]
Mazaak varnus, vairaak par ko runaat, biezhaak organizeet tusus [ 6 ] ** [10.34%]
Cits variants. [ 2 ] ** [3.45%]
Total Votes: 58
Guests cannot vote 
Psycholog
post Aug 12 2006, 17:28
Post #1

Danshaku

Group: Chuunin

Nu par to jau patiesībā var lemt tikai foruma tēvi, bet es vienkārši vēlētos dzirdēt foruma parasto useru domas.
Ja ir vēl kādi varianti, nekautrējieties, postojiet iekšā, nevienam tas netraucēs, es domāju.
Personīgi es uzskatu, ka vajadzētu no foruma atdalīt sadaļu ART un izveidot no tā visa atsevišķu forumu (īsti vēl neesmu patiesībā izdomājis, kā tas varētu notikt) un sadaļu offtopic vajadzētu vairāk kontrolēt, t.i. lai viss forumā būtu pa tēmai, nevis ka ik pa laikam parādās visādi eksistencionāli jautājumi.

Laikam nedaudz par daudz variantu saliku.

Paldies par uzmanību ph34r.gif

--------------------
Positive black.
IPB Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Replies
sipps
post Aug 14 2006, 19:04
Post #2

Unregistered

Ko mēs vēlamies no šī foruma?

mazāk bezjedzigu poll un topiku no sērijas ""ko jūs domajat par to un to, ka jums patika tas un tas"", un vel milzum daudz citu bezjedzigu sarunau tematus. kads parmet par to ka offtopika ir par daudz spama, bet kurš tad rada šōs topiku? tiek radita labvēliga vide spamotajiem un vini to ar izmanto. ja tas ir tas par ko cilvēki satraucas.

bet no otras puses citur izpausties jau nav kur izņemot offtopic jo 1)art sadala visadi maniaki nepartraukti liek iekša nenormālos daudzumos visa veida bildes un bildītes, kā arī apspriež vins, otra ar vistas kāju raditos zīmejums( protams ir arī izņēmumi) 2) anime sadaļa pirmais cilvēks padalās ar junāko ko ir noskatijies un uzraksta mazu recenziju, toties pec tam sākas vienkārš PĪĪ ( es noskatijos 4 ep ļoti patika, turpināšu skatīties un ja tiešām baigi forši un tada stila, ja reiz nav ko saturīgu piebilst tad labāk paklusē, jo nevienu tiešam neintresē cik daudz tu esi noskatijies ja nevari pārejiem pateikt ko noderīgu un lasīšanas vērtu.

+Quote Post
ETM
post Aug 14 2006, 19:15
Post #3

Very Old Fart

Group: 40K
From: Man pajāt

QUOTE(sipps @ Aug 14 2006, 19:04) *

2) anime sadaļa pirmais cilvēks padalās ar junāko ko ir noskatijies un uzraksta mazu recenziju, toties pec tam sākas vienkārš PĪĪ ( es noskatijos 4 ep ļoti patika, turpināšu skatīties un ja tiešām baigi forši un tada stila, ja reiz nav ko saturīgu piebilst tad labāk paklusē, jo nevienu tiešam neintresē cik daudz tu esi noskatijies ja nevari pārejiem pateikt ko noderīgu un lasīšanas vērtu.

Preciizs iemesls apeec es vairs tikai retu reizi lasu to sadalju un tad arii tikai toppikus kuros apspriezh man zinaamas animes nu kur ir maz reply. Shodien gribeju ko labu ierakstiit par onegai teacher/twins, bet izlasopt peedeejo postu "jau 5. seeriju noskatiijos" nolaidaas rokas un galvaa saaka skaneet "kam to vajag?". Nu ok, ja es tur neko sakariigu nerakstiishu, neviens cits ar neko sakariigu nerakstiis, taa nu ir taisniiba, bet esmu par slinku cilveeks lai kaut ko dariitu bez man redzama labuma. Shobriid izskataas ka visiem patiik buut iformeetiem cik katrs epizodes noskatiijies, pie taa arii paliksim (varbuut man ar saakt ik peec 20 minuuteem postot ko esmu noskatiijies un cik cool tas bija).

--------------------
Because i can!
+Quote Post
jurc
post Aug 14 2006, 23:13
Post #4

Tennou

Group: Jounin
From: Liepāja

QUOTE(ETM @ Aug 14 2006, 19:15) *

bet izlasopt peedeejo postu "jau 5. seeriju noskatiijos" nolaidaas rokas un galvaa saaka skaneet "kam to vajag?". Nu ok, ja es tur neko sakariigu nerakstiishu, neviens cits ar neko sakariigu nerakstiis, taa nu ir taisniiba, bet esmu par slinku cilveeks lai kaut ko dariitu bez man redzama labuma. Shobriid izskataas ka visiem patiik buut iformeetiem cik katrs epizodes noskatiijies, pie taa arii paliksim (varbuut man ar saakt ik peec 20 minuuteem postot ko esmu noskatiijies un cik cool tas bija).

Jā, par šo ari esmu domājis. Turpmāk tādus postus vairs neredzēsi. Ja noskaties animi - tad ari uzraksti savas domas par to, nevis "noskatijos 4 epas, un nevaru sagaidīt kad atnāks 5 epa. Wiiiiii...". Informācija tādā postā - 0.

Atgādināšu - TV,OVA&Movies sadaļa tiek (un turpmāk tiks) visvairāk moderēta un uzturēta kārtiba.

--------------------
IPB Image
I have anime to thank for my life now,my attitude,my friends,i have learned lifes greatest lessons through simple anime.They are my sanctuary.
+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 27 July 2025 - 07:41