![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Ragana |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 172 Joined: 9-March 06 From: yume no sekai ![]() |
Tātad, esmu nolēmusi beidzot esmu nolēmusi kaut ko mēģināt noskaidrot par to savādo un sarežģīto mākslu, ko sauc par ANIME un MANGA. (lūdzu nedodiet man kaut kādus linkus)
jautājumi: 1.Kas īsti ir anime? Ko nozīmē tas vārds, un ko apzīmē ar anime jēdzienu? 2. Kas ir manga? Ar ko manga atšķiras no anime? 3. Vai anime vienmēr ir seriāls, līdzīgi kā pokemoni? Vai vienmēr anime ir līdzīga pokemoniem, un citiem s```, ko rāda pa TV3 no rīta? Ne jau stila ziņā, bet sižetā un tamlīdzīgās lietās... Daži no mani mokošajiem jautājumiem ir uzdoti, gaidu, atbildes, pēc tam var parādīties jauni jautājumi. ![]() piedodiet par šā miera traucējumu. This post has been edited by Ragana: Oct 21 2006, 12:31 -------------------- Hey, the world is pretty, isn't it? |
![]() ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
ir tik daudz dažādu mangu, kas varētu tikt sodītas par to pašu, bet tās ir iznākušas pietiekami cenzētas vai nereālistiskas, tāpēc arī nekas nav noticis.. tieši tāpēc anime pārsvarā ir tāda kāda tā ir - ar visiem pārspīlējumiem.. Par maz esi redzeejusi, vaarda tieshajaa noziimee. Un pie tam manaa skatiijumaa Betauty Hair nav tas labaakais maakslinieks. Runaajot par cenzuuru, jaasaka, Cenzuura lielaa vairumaa gadiijumu ir tikai formalitaate, ko nevar reizeem iisti nosaukt par cenzuuru vispaariibaa. Tas case bija kaada neapmierinaataa eksplozija. Konkreetas references nemineeshu, jo tas nav man pienaakums. Kad buusi skatiijusi ap 150+ TV shovus un ne mazaak mangas, tad iespeejams tavs viedoklis mainiisies par reaalismu un paarspiileejumu un depiktaaciju, kaa arii ieguusi izpratni par cenzuuru kaa formalitaati tikai uz papiira. Piemeera peec - glezna ar nosaukumu "Govs aiz sienas", nenoziimee, ka siena nevar buut caurspiidiiga vai tai jaabuut pietiekoshi augstai, lai neredzeetu govi, kaa arii perspektiivas izveele nav ierobezhota. Respektiivi, spekuleet var bezgaliigi. -------------------- ![]() |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE Kad buusi skatiijusi ap 150+ TV shovus un ne mazaak mangas, tad iespeejams tavs viedoklis mainiisies par reaalismu un paarspiileejumu un depiktaaciju, kaa arii ieguusi izpratni par cenzuuru kaa formalitaati tikai uz papiira. īstenībā man pašai par to visu (reālismu/nereālismu/cenzūru/necenzūru) ir lielais ļainais vienalga.. skatos da visu kas patīk, neatkarīgi no tā kas/kāds tas ir..tiem kuriem ir tāda vara vienkārši vajag to visu mazliet pakontrolēt, jo general public tomēr ir ļoti viegli traumējama.. bet labi.. nereizi neesmu teikusi, ka būtu anime/manga know-it-all (vai, ka uz tādu vietu pretendētu).. k. eju izglītoties.. par šo tēmu šeit vairs nespriedelēšu. (ja kāds grib tomēr ko komentēt - pastāv tāda lieta ka 'pm') This post has been edited by Ginta: Aug 17 2006, 08:51 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:45 |