![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
tostermaize |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
Vai kāds bez manīm ari skatās yu-gi-ou???
Un ja skātās tad kas patīk vai kas nepatīk shajā anime??? ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Taadaa formaa, kaadaa to raada pa TV3 sjii anime buutu jaaizliedz. Kirmusjkam, savukaart, sabiedriskais fui un ieteikums vilkties atpakalj uz lellju teaatri un tur darboties. Tik kretiiniski ierunaatu anime, nekad veel nebija naacies redzeet. Pati anime jau nav nekas iipasji izcils, tacju kad piekombinee klaat sjaadu vaajpraatu, tad gribaas iebliet ar veseri pa TV kasti un mukt no maajas aaraa. (secinaajumi izdariiti noskatoties pusotru seeriju)
P.s. Ikviens, kas apgalvos, ka sjii anime ir lieliska (vienalga kaadaa variantaa) buus pelniijis, ka to nomeetaa ar iesmakusjaam olaam. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 July 2025 - 02:00 |