![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
deleted-ray |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Nu taa kaa man nav ko dariit noleemu iepostot kaadu anketinju ar jautaajumiem, uz kuriem var atbildeet visi briivpraatiigie ~_~
1. No kurienes njemts niks? 2. Miiljaakas anime seriaals 3. Miiljaakais anime OVA 4. No kurienes njemt avatars 5. Un no kurienes signature bilde (tiem kam ir ![]() 6. Miiljaakaa filma 7. Kaapeec saaku skatiities anime? 8. Cik man gadu ![]() Sorry ja kaadam liksies tizli jautaajumi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
1. No kurienes njemts niks?
Ēhmmm.. agrā jaunībā biju liels Disneja multenes The Lion King fans - top TLK fans visā ex-PSRS ![]() Mans mīļākais varonis bija sliktais lauva Scar's, nu un viņa īstais vārds bija Taka (Scar ir iesauka), bija pat komikss kā viņš to rētu dabūja. 2. Miiljaakas anime seriaals Crest of The Stars un tā turpinājumi - Banner of The Stars un Banner of The Stars 2 3. Miiljaakais anime OVA Macross Pluss, Gundam 0083 4. No kurienes njemt avatars No seriāla Mobile Suit Gundam Wing - Wing Gundam Zero galva ![]() 5. Un no kurienes signature bilde (tiem kam ir ) Ja būtu tad droši vien kaut kas no Macross Zero vai Gundam 0083 6. Miiljaakaa filma Gundam Movie Trilogy 7. Kaapeec saaku skatiities anime? Tāpēc ka tur bija daudz Sci-Fi ko kino reti rāda 8. Cik man gadu 30 -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:54 |