![]() |
![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
So!
moderatoriem- meklēju pēc 5 parametriem - neatradu! manuāli izskatīju manga un request sadaļas- neatradu! Visiem! Iesakiet kādu labas nevisai garas (nu varat arī garas, dies ar jums) , man vienalga kādas bet mangas .jpg vai jebkādā citā ērtā formātā. Nju es burtiski mirstu ![]() nju baigi vaig...nu un linku kur ielādēt, vai iemetiet man skaipā (skype username- mr.aven) Nju pliiiz i beg ya all! Sankjū! ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
tur ir kkāds erors, vai uz tiem linkiem vispār nebija domāts uzspiest? XD
-------------------- ![]() |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
tur ir kkāds erors, vai uz tiem linkiem vispār nebija domāts uzspiest? XD shai forumaa diemzhaal nav izveidots ed2k linku atbalsts, taa ka buus vien jaaveic copy/paste operaacija uz savu iecieniitaako ed2k programu [piem eMule, eDonkey, Shareaza vai kaadu citu] -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:45 |