![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Bēdīgi, bet fakts tāds, ka vasara iet uz beigām... Tādēļ jaapskata, ko tā labu devusi no anime labumiem.
Balsojam,komentējam... -------------------- |
![]() ![]() |
Psycholog |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
Nobalsoju par Zero no Tsukaima (nepareizi uzrakstits, btw) Kapec? Tapec ka vnk iipashi daudz neko citu neesmu redzejis, bet no redzeetaa shii laikam ir labaakaa (ko es nebiju gaidiijis, kad ieraudziiju to, cik ljoti vinja atgaadina par pariju hoteru)
Chekot, kas tas ir, te Kaa redzam balsojumaa lielaka dalja vnk neseko jaunajai sezonai liidzi, un arii es esmu pie tiem cilvekiem...tas vienkarshi ir kautkaa bezjeedziigi, tas pats, kas kad kautkaads sievishkjis fanaatiski seko liidzi visai jaunaakajai modei. Ari nav iipashi logjiski saliidzinaat animes, no kuraam taapat lielaka dalja (vai mozh visas) veel nemaz nav pabeigtas... Atkal mans subjektiivais viedoklis un es pilniibaa saprotu, ka buus ljoti daudz cilveeku, kas uzskatiis pilniigi preteeji, tapec nemaz nerakstiet replay uz shito ![]() O, skat, kaiminji jaunu TV nopirkushi! -------------------- Positive black.
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:53 |