![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Spike |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 40 Joined: 16-March 05 From: Riga,Visku 15 ![]() |
Man loti patika si anime , daudz smiekligus momentus, un varoni kuri ir lidzigi EVA
Sky/fi короче говоря ![]() Pagaidam izgaja tikai 12 sserijas no 50. Par anime - meha/action. Meha dizajn Sedzi Kavamori (!!Macross!! , Escaflowne) Kurs interesejas varu dod privata saitu kur var download Attached thumbnail(s) ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Nu, re, sanāks dubultposts. Bet pēc ilgstošiem pārdzīvojumiem un atkārtotām lādēšanām, es emsu - YAY!!! - tiksuis līdz Eureka 7 finišam!
Oi, kā tas bija visu pūļu vērts. Man gan būs grūti tagad ieslīgt analīzē, bet šī ir viena no tām retajām animēm, kas pēdējā laikā mani aizķēra nu pilnībā un absolūti un bezgalīgi. Kas ir apbrīnojami, jo tā ir mecha. Bet man pat patika tās Nirvasha daļas! I am getting wierd!!! Manb patika fight'i, man ļoti patika Trapar fīča utt. Bet vislabākais tomēr bija tas, ka ar seriālu varēja sekot daudzo varoņu personību attistībai un iekšējai izaugsmei. Milzīgs pluss. Un arī tas, ka ne viss bija paredzams. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:41 |