![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Westy |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 232 Joined: 28-February 04 ![]() |
Vai atceraties, kad pa LNT raadiija paartuulkoto Pokemonu versiju ar latvieshu aktieriem ? Bija super, ko ? Vai gribeetu lai pa LNT vai arii TV3 buutu vairaak anime's, kuras tiktu paartuulkotas ar aktieriem ?
|
![]() ![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Vispaar.. veel ir lieta, kas man nepaaraak patiik shajaa visaa LVTV kanaalu anime raadiishanas sakaraa... lai jau arii ir digimoni.. kas zin.. mosh taa kaut kaada saakuma faaze, kam jaaiziet cauri, lai saprastu, ka ir arii kaut kas labaaks..BET kaapeec vini gandriiz nekad endingu (un citreiz arii opening) neparaada liidz galam.. nez.. nekas iipashh varbuut arii DM dziesmaas nav.. bet varbuut tomeer es (un varbuut veel kaads) grib dzirdeet sho japaanu dziesminu liidz galam..
Tad veel nedaudz tracina, ka visus animaacijas tehnikaa radiitos darbus vini sauc par "multeneem".. .. vispaar jau man arii varetu buut vienalga, ja pemeeram pa kaadu kanaalu raadiitu Naruto un vinu deeveetu par "multeni"(kas virspuseeji nemot arii ir patiesiiba).. ![]() Nevareetu jau teikt, ka pa muusu kanaaliem raadiitu kaadu tik looti izcilu anime, ka vinam pilniigi un galiigi nepiestaaveetu vaards "multene" ..bet nu tomeer.. Nez.. ja taa padomaa, tad ko gan iisti apziimee ar vaardu anime.. saak likties, ka tas ir vienkaarshi taads modernaaks veids, kaa defineet animaaciju.. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 11:14 |