![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Mei |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 225 Joined: 27-August 05 From: The waiting room for miracles ![]() |
Es katru dienu skatos pa Jetix un tagad ari pari 12. skatities shaman kink iekš Jetix max.
![]() Mani uzjautrinaja vienā sērijā pie beigām tas kad Ziks ēda Yo un zvanija modinātājs yo modinātaju izslēdza un Ziks palika ar garu degunu. ![]() man nāk smiekli pēdējās sērijās kad ziks jau ir pie šamaņu karaļa kad ziks dusmojas trīskārš posts!!! Tiek piešķirts warns par atkārtotu brīdinājumu par dubultpostiem. +ja apraksta par kādu seriālu, tad vajadzētu tomēr aprakstīt mazliet sīkāk, izteikt savas domas, nevis aprobežoties ar teikumiem "man patīk šis seriāls" This post has been edited by JurCHiX: Jan 16 2006, 19:48 -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Noskatījos krietnu laiciņu atpakaļ, pirmās 20 sērijas krievu valodā(tas bija tas laiks, kad man nebija ne datora, ne i-neta)(Foxkids 22:00 reiz raadija), pārējās japāņu valodā(lai gan izlaidu arī tās pirmās pa otram lāgam japāņu valodā).
Kad izdzirdēju Jo brāļa balsi oriģinālajā, nokritu no krēsla, tik augsta... (atzīšos balsis man labāk patika krievu dubotājiem, tādas samtainas...mrr) Un kopumā: Sižets: Patika, nav ne vainas, interesanti un vietām pārsteidzoši. Chari: Ļoti patika raksturi, Ren ir mans favorite, patika Jo frizūra(un Ryo frizuura arii), un, protams, Jo optimisms, nepatika kājas [visai kropliigas..] un tērpi: visai vienkārši. Vērtējums: 8/10 Un mani šis seriāls pievilka jau kopš pirmās sērijas, pat ar visiem krievu dubiem un ''labojumiem''. (Vēl tagad dažkārt rēcu par tiem charu vārdiem, krievi viņus tik smieklīgi izrunā Moņķi [Manta] Ryuu [Ryo](tas peec pyuu, dažkārt izklausiijās)) -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:54 |