![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Lūdzu pasakiet priekšā, kādu anime seriālu lai es skatos nākošo?
Skatīšos to, kuru no jūsu ieteiktajiem nebūšu redzējis un to kurš pirmais atkārtosies no ieteiktajiem divas reizes. Žanrs - vienalga kāds. Ja ieteiksiet to, ko esmu skatījies, tad tā balss tiks noignorēta ![]() Lūdzu, lai nebūtu baigākais spams, pamatojiet arī, kāpēc ieteikto animi ir jānoskatās. Paldies! This post has been edited by zenofex: Aug 30 2006, 16:34 -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
Tiešām nezinu, kas ir redzēts iepriekš un kāda ir gaume (edg gadījumā, piemēram, es uzreiz ieteiku kaut kādu sadistisku hentai). (edit by edg: tas pilniigi noteikti izceltos kolekcijaa starp manaam pokemonu filmaam un ghibli stuff) Visticamāk saraksts ir garš un liek pārējiem palikt ar žokli līdz zemei, bet kā cilvēks, kas animes skatās reti, iesaku "Black Lagoon". Viens no retajiem japāņu muļķikiem uz kuriem pavilkties sekmīgi ir izdevies manai personai, pateicoties referencēm uz amerikāņu kino un melnajam humoram.
This post has been edited by edg: Aug 31 2006, 13:50 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:07 |