![]() |
![]() |
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
Labi, es te mēģināju uzzīmēt meitene, zinu ka te ir ļoti daudz kļūdas, bet es centos. Pamāciet ko vajadzētu nākamreiz labāk un kādas kļūdas un tā tālāk. Labi?
![]() ![]() -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
![]() ![]() |
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
Tā, man ir sakrājusies jauna zīmējumu čupiņa. Lūdzu apskatiet un novērtējiet. Divi no viņiem ir nedaudz pielaboti ar paintu.
![]() Ok, 1.: ![]() Tātad pirmais. Attēlota auklīte ar pieskatāmo meitenīti un auklīte māj itkā prom ejošajai meitenītes māmiņai. Mazai meitenītei rokā lācītis. ![]() ![]() ![]() ![]() 2.: ![]() Nu, šis darbs ir... ![]() ![]() ![]() 3.: ![]() Šī meitene zīmēta ar sarkano pildspalvu, bet jāatzīstas ka šis nemaz nav orģināldarbs. Orģinālajam uz krekliņa bija uzraksts, bet tad man likās, ka daudzi to noteikti nesapratīs vai uzskatīs par stulbu, tāpēc es paintā šo meitenes kreklu pielaboju, un vēl īstajā darbā bija vēl viens acu pāris un aizšvīkāts acu pāris, bet arī tos es izdzēsu. ![]() ![]() 4.: ![]() Tā, šis pāris ir zīmēts uz piezīmju lapiņas, tāpēc nebrīnieties par to zilo uzrakstu uz meitenes kājām un to drukāto zīmēju pie zēna krekla. Meitenes krūtis nav sanākušas, bet sasodīts, plaukstas un krūtis man nekad nav labi sanākušas. ![]() ![]() ![]() un 5.: ![]() Tā un šis darbs: teikšu godīgi, man pašai patīk. ![]() ![]() ![]() Wīīī, pakomentējiet lūdzu!! ![]() ![]() -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23 July 2025 - 20:25 |