![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Lūdzu pasakiet priekšā, kādu anime seriālu lai es skatos nākošo?
Skatīšos to, kuru no jūsu ieteiktajiem nebūšu redzējis un to kurš pirmais atkārtosies no ieteiktajiem divas reizes. Žanrs - vienalga kāds. Ja ieteiksiet to, ko esmu skatījies, tad tā balss tiks noignorēta ![]() Lūdzu, lai nebūtu baigākais spams, pamatojiet arī, kāpēc ieteikto animi ir jānoskatās. Paldies! This post has been edited by zenofex: Aug 30 2006, 16:34 -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Taaa... šeit bus viss kas ir mana TOPa, to es ari rekomendeju!
![]() Yu Yu Hakusho Fate - Stay Night Full Metal Alchemist Mushishi Cowboy Bebop GTO Neon Genesis Evangelion Ghost in the Shell Utawarerumono BECK Naruto Bleach Samurai Champloo Honey & Clover The Melancholy Of Haruhi Suzumiya Sousei no Aquarion Ouran High School Host Club Scryed Rurouni kenshin Full Metal Panick Love Hina Ai Yori Aoshi Sunabozu School Rumble Outlaw Star Inuyasha xxxHOLiC Onegai Twins The Third Tenchi Muyou! X-TV Tactics Black Cat Hajime no Ippo Hellsing Ranma 1/2 Zegapain Black lagoon Innocent Venus Kiba Welcome to the NHK P.S. Tas nav viss mans TOPs! This post has been edited by Keydan: Aug 30 2006, 21:10 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:12 |