![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
![]() mans stāsts: ..klejojot pa internetu un uzkrājot informāciju par dažādiem anime tēmām un vēl šo to.., ievēroju, ka nereti uzpeld vārds otaku.. turpat kk ieraudzīju sarakstiņu at testiem, kas sola ietestēt vai un cik ļoti otaku tu esi.. domāju: ai tāpat nav ko darīt.. un šeku reku, man paziņo, ka esmu viens no tiem.. mana reakcija: wth?? apskatījos vecajā labajā wikipedia, lai saprastu, par ko esmu nosaukta.. bet jau atkal: wth?? beigās vienkārši paskatījos, ko citi var piedāvāt un kādā no i-search lapām ierakstīju 'otaku'.. un vola' - viens no meklēšanas rezultātiem bija otaku.lv (..sākumā gan bija diezgan liels pārsteigums, ka kaut kas tāds var būt arī vietējs un latviešu valodā..) apskatīju galeriju, palasīju dažus topikus un nolēmu, ka nevienam nebūs pārāk lieli iebildumi, ja šeit vēl kādu laiku uzkavēšos.. ![]() end of story p.s. varbūt tie, kas šeit ir jau no sākta gala (idejas autori un citi bīdītāji -starpcitu:paldies), var padalīties par to, kā radās doma, ka vajag/būtu lietderīgi.. un vai gadījumā neesat kādu brīdi domājuši, ka tomēr (vairs) nevajag.. ?? QUOTE Hmmmm... man liekas , ka tāds topiks jau pastāv Edit: e?? pastāv?? es visur izmeklējos, bet neatradu.. ja ir, tad parādiet, kur un tādā gadījumā lūdzu kādu, kas augstāk stāv šo topiku dzēst.. ![]() This post has been edited by Ginta: Aug 10 2006, 12:20 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
![]() ![]() |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
oi, ar mani sanāca tā diezgan jancīgi.
sākotneji ar anime pazīstama biju tikai tik daudz cik RTL2 un pa retam kkāds vācu mūzikas kanāls (VIVA? laikam jau..neatceros vairs..) rādīja. (jo tajā vecumā,kad pa tv3 kopā ar vecmāmiņu ar sajūsmu skatījos "candy,candy" tāds vārds kā "anime" nekur neparādījās un neko neizteica.bez tam, tad es tač biju vēl Ļoti Maziņa.) protams,ka skatījos, šis tas patika, šis tas nē. tad pa vidu ir tāds liels tukšs posms, kurā es pamazām arvien vairāk pieķēros japāņu animētajiem brīnumiem, taču ļoti virspusēji, pašai neko nekur nemeklējot, jo internets bij diezgan ierobežots (iezvanpieeja). tad nāca pāris brīnumaini žurnāli par anime no Vācijas, un izpētot žurnāla mājaslapu radās brīnumaina apjausma,ka, bijis man tas internets labāks, varētu daudz ko sameklēt. taču īstais atklājums notika pavisam nejauši, Latvju jaunatnei visai populārajā lapā draugiem.lv. nē, nedomājiet,ka biju tik attapīga, lai meklētājā ievadītu vārdu anime - nekam tādam man laika īsti nebija,jo interneta ierobežojums radīja nepieciešamību visu komunikāciju veikt īsi un kodolīgi,bez papildus izklaidēm. patiesībā es vienu dienu gluži vienkārši pamanīju attēlu pie "Tavi draugu draugi", kur kāda jaunekļa fōnā bija redzama...anime meitene! nu,tad neko īpaši nedomājot vienkārši nosūtīju vēstuli (vai uzaicinājumu draudzēties, nu jau gan vairs nav ne jausmas) ar kaut kādu tekstu,kas saturēja teikumu "Tava anime beibe?" un saņēmu arī atbildi, ka tā patiešām esot viņa anime beibe un jautājumu "otaku.lv?" tā man bij pirmā dzirdēšana pat par vārdu "otaku", kur nu vēl par šādu lapu.. atbildēju,ka neesmu to apmeklējusi un pateicos par informāciju. tā nu tika atklāta šī lapa, un pēc kāda laika daudz nedomājot notika piereģistrēšanās. Lieki teikt,ka sapratu es te sākotnēji aptuveni .. neko. man nebija nekāda priekšstata par to kas ir kur un kas ko nozīmē. tika veikts secinājums, ka šī vieta der tikai bildīšu aplūkošanai, jo viss pārējais man ir par sarežģītu, un maz iespējams, ka ar laiku pieradīšu un iemācīšos.bet.. kā var redzēt,laikam jau pieradu,jo tad,kad pieslēdza normālu pastāvīgo pieslēgumu, jau biju nedaudz pašizglītojusies un iepētījusi arī kādas online mangas, un arī forumu sāku redzēt ar gluži citām acīm..un tad izrādījās, ka te ir sasodīti daudz visa kā laba! ^^ un tā nu es te paliku.uzzināju daudz jauna, sapratu,cik maz es zinu, un pamazām (jāatzīst,lai cik ļoti gribētos noliegt) nonācu pamatīgā anime atkarībā. ![]() ![]() -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:53 |