![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Mei |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 225 Joined: 27-August 05 From: The waiting room for miracles ![]() |
Es katru dienu skatos pa Jetix un tagad ari pari 12. skatities shaman kink iekš Jetix max.
![]() Mani uzjautrinaja vienā sērijā pie beigām tas kad Ziks ēda Yo un zvanija modinātājs yo modinātaju izslēdza un Ziks palika ar garu degunu. ![]() man nāk smiekli pēdējās sērijās kad ziks jau ir pie šamaņu karaļa kad ziks dusmojas trīskārš posts!!! Tiek piešķirts warns par atkārtotu brīdinājumu par dubultpostiem. +ja apraksta par kādu seriālu, tad vajadzētu tomēr aprakstīt mazliet sīkāk, izteikt savas domas, nevis aprobežoties ar teikumiem "man patīk šis seriāls" This post has been edited by JurCHiX: Jan 16 2006, 19:48 -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
kaiva |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 85 Joined: 29-May 06 ![]() |
krieviski tas viss bija patiešām pašausmīgi pārtaisīts, bettik un tā es shaman king pa jetix kādas piecas vai sešas reizes pēc kārtas noskatījos, un vienalga smējos, varoņi ir tik kawaii, ka pat tas šausmas ko viņi teica nespēj aseriālu sabojāt, kad ttās bālsis apmainīja, ta gan bija varen jautri, ja neredzēja varoņa tēlu vairs nevarēja saprast kurš īsti runā. Nezinu, man kaut kā beigas nepatika, tai vietā, kas sākās pēdējā Jou un Hao cīņa, viss tā kā bišķīt sabojājās, tad autori izdomāja seriālu ātri apraut un uzzīmēja tās dažas pēdējās sērijas, vēl pastāv mazmazītiņa cerība, ka kādreiz viņi projektu novedīs arī līdz galam, bet cik nu labi, līdz galam, tas ir pilnīgi cits jautājums, ka tik nav tāpat kā ar Kenshinu. Bet par spīti visam un visiem, es vienalga mīlu šo anime, un tas jau nu nemainīsies.
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:51 |