![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Bēdīgi, bet fakts tāds, ka vasara iet uz beigām... Tādēļ jaapskata, ko tā labu devusi no anime labumiem.
Balsojam,komentējam... -------------------- |
![]() ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Hvz - man ar gaidīšanu nav nekādu probu - piemēram Ergo Proxy velku no Ani-Krazes un nesūdzos par viņu tempiem, katrai animei man ir konkrēts subers (quality matters). Plus paralēli visiem jaunajiem, iesāktajiem, skatos arī finnished.
Darbs un mācības - kā arī, real life eventi paņem daudz laika, tapēc man nav nekas pretī dienā iečekot jaunu/-as sēriju/-as animei kurai sekoju līdzi. Ja anime ir tā vērta viņu var nolūrēt uzreiz nonstopā pēc pēdējas epas noskatīšanās or pirms pēdējās epas noskatīšanās sākt visu no sākuma (ja seko ik nedēļu epizodēm līdzi). Principā - každemu svoje, kamu cveti, kamu morozhenoje ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:07 |