![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
Vai kāds vispār vēl bez manis vēl ir viņu redzējis???? Anime ir tiešām superīga...
![]() ![]() ![]() ![]() plus man ir tāda ziņkāre uzzināt kur tas sasodītais (skat.pēdējo bildi) džeks strādā!!!!! esmu tikusi jau līdz 9-tajai epai un vēl nezinu.. a viņš tikai pazūd un atgriežas ar žūksni naudas!!! ![]() un ja man kāds pateiks kur viņš strādā... panākšu un iekodīšu kājā!!!! ![]() papildinājums: neviens tātad neskatās... ![]() tiku līdz 13 epai un uzzināju kāda izskatās viņa istaba!!! GRIBU ZINĀT KUR VIŅŠ STRĀDĀ!!!! ![]() |
![]() ![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Ierakstīju šo seriālu DVD diskā jau pirms krietna laika, diezgan pasen, bet sākumā skatoties kaut kā nepiesaistīja un es atmetu to. Ieliku disku savā kolekcijā un nodomāju- nu, kad būs brīvs laiks un vēlme pamēģināt vēlreiz, noskatīšos. Un tā pagāja kādi četri mēneši un tikai tagad esmu beidzot to noskatījusies līdz galam. Vienkārši lieliska anime, man rokas niez ķerties klāt nākošajai daļai, bet gribu būt pacietīga un sagaidīt visu, tapēc pacentīšos noturēties un neskatīties pa vienai sērijai, kā pārējos seriālus tagad.
Ļoti patika tēli šajā animē, Morita ir vienkārši lieliski izveidots, praktiski vienmēr smējos, un biju tikpat šokēta kā pārējie, kad viņu parādija pa TV par to, ka viņš esot baltu saņēmis. Un tas Moritas profesors, tas vecais ģeķis, ar jau bija riktīgi labais. Kā man patika šī seriāla beigas, vienkārši lieliskas. Tas moments, kad ir tā uguņošana un Takemoto saka to Hagu chan, tas bija tik... skaisti. Vienkārši 10/10 ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:41 |