![]() |
![]() |
IMiGS |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 33 Joined: 3-July 06 ![]() |
[removed]
This post has been edited by IMiGS: Jul 7 2012, 13:12 |
![]() ![]() |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
Kā jauns jūzeris tu iespējams vēl nezini, ka f...ing with GM leads to bad results. Top piedots.
QUOTE GameMaster, man gan skiet, ka jaslicina nevis mani, bet gan tavs bezjedzigais komentars, jo reali si zina iespejams ir tuksa kaa tava galva. Mana tukšā galva gan nemaina to faktu, ka tu par saviem pirmās klasītes līmeņa skribelējumiem esi sadomājis saņemt neskaitāmas pozitīvas atsauksmes un jebkuru kritiku uztver kā sitienu pa pliķi savai kaprīzajai esamībai. Protams, es varēju ieslīgt plašos komentāros un uzrakstīt traktātu par tēmu "Kas šajos zīmējumos liek man bezcerībā nopūsties", bet tici man - tie būtu daudz nepatīkamāki par augstāk esošo īso, konkrēto un visnotaļ trāpīgo remarku. QUOTE Izskatas, ka tev un daziem citiem tuksiem muldetajiem, si tuksa kritika, liek jums justies labak un iespejams tadejadi jusu kompleksi nomierinas..vismaz priex,ka tadi iesaceji kaa es, liek jums labak justies! Kaut nu sadi tuksi komenti ir piedodami, ja sie rakstitaji ir mazgadigie berneli, kuri par dzivi zin loti maz! Jā, kur nu mēs nepierdzējušie "mazgadīgie bērneļi" varam ko iebilst šim neskaitāmas dekādes nodzīvojušajam jaunajam Monē, kura ota rada brīnumus, bet izkoptais gudrā vīra rakstītais materiāls satriec pīšļos visu opozīciju. This post has been edited by GameMaster: Sep 11 2006, 00:43 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 15:02 |