![]() |
![]() |
IMiGS |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 33 Joined: 3-July 06 ![]() |
[removed]
This post has been edited by IMiGS: Jul 7 2012, 13:12 |
![]() ![]() |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Sadaļas moderātora vietā es jau sen būtu paskatījies, kurus darbu topikus jūzeru galerijā dzēst un kurus nē, jo tādu krapu kā nākas redzēt šeit es neredzu pat Rīgas ielās, aplūkojot bezgaumīgi uzķēpātos grafitī mākslinieku pseidonīmus uz sienām (kā piemēru minēšu Rīgas mikrorajonos visbiežāk sastopamos viesus Tase un Sēne). Tā kā GM netīši mani ievilka šajā sadaļā ar to, ka kaut ko te uzrakstīja, arī man gribējās atstāt ko "noderīgu" nākamajām paaudzēm. Vai tiešām jūs, jaunie mākslinieki, paši neredzat cik ļoti jūsu darbi saks (protams, protams, ir arī izņēmumi, bet šoreiz es runāšu par vairumu)? Kāda velna pēc jums ir vajadzīgs tas, ko paši dēvējat par kritiku? Vispirms iemācieties zīmēt un tad lieciet darbus publiskai apskatei. Ja vienīgais iemesls, kāpēc jūsu surogātus var aplūkot šajā foruma sadaļā ir tāds, ka jums vajag pamācības zīmēšanā, tad, for craps sake, internets ir pilns ar tutoriāļiem, pietiek tikai atvērt gūgli vaļā un ierakstīt atiecīgos atslēgas vārdus. Sliktākajā gadījumā, ja ar skolas zīmēšanas stundām nepietiek, apmeklējiet mākslas skolu vai ejiet pie privātskolotāja.
This post has been edited by Sephiroth: Sep 11 2006, 01:14 -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 15:02 |