![]() |
![]() |
IMiGS |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 33 Joined: 3-July 06 ![]() |
[removed]
This post has been edited by IMiGS: Jul 7 2012, 13:12 |
![]() ![]() |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
QUOTE es tevi neuztveru nopietni, manas domas tu esi kadc padumsh pec prata cilvecins un . QUOTE Otrkart, man pratins laikam ir gudraks,atskiriba no taveja, un tavs niks liecina par to.. Oooh.. apvainojumi. Kur skatās modi? KUR?? Oh... the humanity!!!!! QUOTE Ja godigi, es neesmu tadc cilveks, kuram citu sacitais baigi sistu pa galvu.. ja godigi, man diezgan vienaldzigi, ko tu saki, jo es tevi neuztveru nopietni, manas domas tu esi kadc padumsh pec prata cilvecins un tas ari viss Ja jau tā, tad par ko ir šis disputs? Attīsti savu ģeniālo talantu un neliecies ne zinis par kritiku. Bet nē - apbižotā sīča ego taču neļaus vienam dzēlīgam komentam paiet garām nepamanītam. This post has been edited by GameMaster: Sep 11 2006, 01:08 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
IMiGS |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 33 Joined: 3-July 06 ![]() |
[removed]
This post has been edited by IMiGS: Jul 7 2012, 13:09 |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Saproti,ka tas neesi tikai tu, kas lika man iesakt visu so bezjedzigo stridu, vienkarshi, es palasot citu iesaceju topikus, redzeju daudzus tavus domubiedrus, kuri, lidzigi ka tu "atvieglina nabaga iesaceja dzivi" ar lieku un plashu komentaru rakstishanu, tadel uzraksta saisinatu versiju, ka tu, tavi zimejumi piu vai tava gadijuma, autors jaslicina, un viss.. Hmm, kad tad tu varesi pateikt, ka tu esi iemacijies zimet un tavs darbs ir izdevies, ja tu neradisi to nevienam? Tas, ka jums tas zimejums nepatik, nenozime, ka tas nepatik pasam autoram, tadejadi, ja autoram patik, vins izliek ar domu,ka dazam labam ar tas patiksies un ja dazhi cilveki bus apveltiti ar pratu un laipnibu, tad vini izteiks savas domas. Galu galaa, tas ir forums, kur izteikt savas domas, un ir loti nesmuki cenzet un noteikt kurus darbus var radit un kurus darbus kategoriski aizliegts radit.. uzmaniibu pieveerst boldam! Kaada velna peec tad tu neraksti tieshi to ko tu domaa? tur vajadzeeja pbuut rakstiitam "tas ir forums, kur izteikt savas domas, ja vien taas neatskjiras no IMiGS domaam". Jo, redz, kad GM tik tieshaam izsaka savas domas, ka tavi ziimeejumi ir tikpat labi kaa maneejie (a.k.a. nezheeliigi suukaa), tad tas peekshnji ir nepareizi. Un es tieshaam gribu zinaat, vai tu godiigi uzskati ka shie ziimeejumi ir skaisti. Nu taa pilniigi godiigi. Vari neatbildeet, vienkaarshi pats(pati) padomaa. -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:59 |