BitTorrent klienti, kādus lietojam? |
BitTorrent klienti, kādus lietojam? |
Taka |
Oct 5 2004, 14:19
|
Tennou Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem |
Sāku protams ar pašu BitTorrent bet absolūtā servisa trūkuma dēļ sāku meklēt ko citu.
Ilgu laiku lietoju ABC bet kaut kā piegriezās. Nesen atradu BitComet tikai tā arī nesapratu kā šim radījumam piegriezt skābekli pēc downloada izbeigšanās, jo viņš turpina seedot, neraugoties uz visiem settingiem. Ko jūs lietojat? -------------------- Press any key to continue
|
kahi |
Sep 10 2006, 13:20
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth |
man tik viens jebkad bijis - bitcomets. mīlu viņu un nemainīšu ne pret ko citu. velku no baka-updates.com, nu, ziniet, neko vairāk nevar vēlēties.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
jurc |
Sep 10 2006, 15:29
|
Tennou Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja |
bitcomets. mīlu viņu un nemainīšu ne pret ko citu. Nemainīsi ne pret ko citu, kamēr nebūsi pamēģinājis uTorrent. Maziņš, izmanto ļoti maz sistēmas resursus, nav pārbāzts ar visādām ubermega (lasit 'nevajadzigām') fīčām. Tā kā pašreiz lietoju linux bāzētu OS, tad man izpaliek uTorrenta lietošana. Ir kautkāds pakaļdarinājums, bet galīgs šits. Pašreiz lietoju Azureus - smags, salīdzinoši ilgi palaižās, uzplijas ar stulbiem paziņojiem, like "tavs ratio ir par mazu šim failam, vai tiešām gribi apstādināt seedot?" Doooh. -------------------- |
edg |
Sep 12 2006, 21:22
|
limpene grauž aknas Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM |
Tā kā pašreiz lietoju linux bāzētu OS, tad man izpaliek uTorrenta lietošana. Wine nepaliidz? -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Lo-Fi Version | Time is now: 10 November 2024 - 21:04 |