BitTorrent klienti, kādus lietojam? |
BitTorrent klienti, kādus lietojam? |
Taka |
Oct 5 2004, 14:19
|
Tennou Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem |
Sāku protams ar pašu BitTorrent bet absolūtā servisa trūkuma dēļ sāku meklēt ko citu.
Ilgu laiku lietoju ABC bet kaut kā piegriezās. Nesen atradu BitComet tikai tā arī nesapratu kā šim radījumam piegriezt skābekli pēc downloada izbeigšanās, jo viņš turpina seedot, neraugoties uz visiem settingiem. Ko jūs lietojat? -------------------- Press any key to continue
|
edg |
Sep 12 2006, 22:06
|
limpene grauž aknas Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM |
Neredzu iisti atshkjiriibu. Nav izpratnes par wine uzbuuvi. Nezinaaju, ka mazaam programmaam vinju lietot ir sliktaak kaa lielaam. Tikai paintereseejos.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Taka |
Sep 13 2006, 07:20
|
Tennou Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem |
Neredzu iisti atshkjiriibu. Nav izpratnes par wine uzbuuvi. Nezinaaju, ka mazaam programmaam vinju lietot ir sliktaak kaa lielaam. Tikai paintereseejos. Jebkurš emulators ir resursu ietilpīgs pasākums. Ja protams ir 3.8GHz CPU un 2GB RAMa, tad var izvirst, bet citādi labāk dzenāt kādu native Linux torrent klientu, nekā emulatoru+mazu win programmiņu. Pats arī sen jau lietoju utorrent un esmu ļoti apmierināts. Azureus mēģināju un kā jau jebkura java programma tas ir murgs, pēc pus dienu ilgas vilkšanas 1GB RAM pilns un CPU noslodze - 100%. Pārāk resursu ietilpīgs un lēns. Visu laiku piekasās par ratio utml... -------------------- Press any key to continue
|
Lo-Fi Version | Time is now: 10 November 2024 - 20:50 |