![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Lielais Ljaunais Meerglis |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Nu i saradies so anime miljotaju ta ka biezs, ka cauri iziet nevar, lai neuzdurtos. Nu luk uznaca velme ko pateikt. Manuprat visa si japanju popkultura ir pilnigi mesli. Lielaka dala filminu un bildisu ir pilnigi komerciali sudi, kuri nez kapec kluvusi populari visa plasaja pasaule. Un galvenais kluvusi populari tikai tadel, ka sava butiba atlaujas paradit to, ko standarta nerada multiplikacija. Nu un, suudi ir un paliek suudi - multfilmas lielaka dala ir kaut kadas bezsatura murgs, kaut kada debila smadzenju skaidisana un apdaunotu skolniecisu pardabiski lielo vinu vecumam kermena dalu attelojums. Vel vairak stulbuma verojams ta visa pasniegsanas veida - tad luk sedi un skaties ka kaut kaads bezacains idins ar pogu deguna vieta pusstundu atveris muti lukojas uz katru ekrana paradijusos jaunu objektu, un aiz vina lenam slid, vai pietuvinas, attalinas fons. Nu ta luk ari sanak noskaties filmu, kas ilgst stundu un ta tev neko nepasaka. Nu var protams aizbildinaties ar lielas japanu kulturas ipatnibam utt. Bet nu tas viss ir bulshits. Isak sakot jus esat uzkarushies uz padebilu komercijas produktu...
![]() |
![]() ![]() |
bypass |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Taka,
Tā arī tu neatbildēji uz manu jautājumu, kas normālam cilvēkam, ne animes frīkam, var likties interesants skatoties meču animi. Es tomēr mēdzu domāt(forši, ne?) un man ir iztēle. Redzi, ja es noskatos vienu pokemonu sēriju, tad es jau ļoti labi zinu, ko varu gaidīt nākamajā. Tāpat ir ar šiem gundamiem, cilvēku vadīti milzīgi, pārsvarā kiddy paskata roboti - tas man izsaka pietiekoši daudz. Nedaudz par iztēli: es pasaku vārdu ūdens - viens iedomājās ash divi o (H.2 0) - kā elementu, otrs iedomājās netīru peļķi, trešais mečas kanalizāciju(pilotam taču vajag nokārtoties!) cits ezeru, cits jūru, cits okeānu utt - saku krūze ar ūdeni un iztēle tiek ierobežota, tagad iedomāsies lielu, cits mazu, cits garenu utt krūzi. Respektīvi, es varu iedomāties, ko sagaidīt no šāda seriāla ņemot par pamatu to, ko esmu jau piedzīvojis, redzējis, lasījis, etc. Varbūt mana iztēle un secinājumi ir nekorekti, tad saki, kas ir apmēram vienā mečas epizodē un cik viņu daudz vispār ir? Starp citu, tu esi aizmirsis tēmas nosaukumu - "anime fucking sux", es tiešām negribu diskutēt par mečām, jo, kā jau tu pats teici, es neesmu tik labi ar šām iepazinies. Ray, ![]() ![]() Prove me wrong! Gribu uzzināt vispār atzītas labas, ne kiddy animes ar labu story, tā teikt must-see listi. Seriālus labāk ar apmēram padsmit epizodēm(30 kā max), ja ir vairāk, tad tas liek secināt par to, ka tām var piemist tādās īpašības kā atkārtošanās un ideju trūkums. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:11 |