![]() |
![]() |
Cilveeks |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
shitaajaa atteelaa bisk paspeeleejos ar krekla textuuru.... bet vispaar man nedalec kas man ar to roku ir nepareizs... kaac pasaka luudzu....
un shito es ziimeeju pirmo... ja kaac redz kaadas kljuudas vai nepilniibas pasak.... tikai nesak to ka galva pa lielu, to pac zinu... i'm 14... and beginner in anime art... please comment... and sorry for bad quality of images... i dont have skaner.... ![]() ![]() aaa... un neveerteejiet luudzu 10 ballju sisteemaa.. This post has been edited by Cilveeks: Oct 25 2006, 11:42 -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
piekriitu, prieksh iesaaceeja ljoti labi... atteelos ir dinamika, kas parasti iesaaceejiem nav (parasti bildes sastaav no viena kokaina cilveecinja). piestraadaa nedaudz pie eenojuma kvalitaates (taisi viendabiigaakus, lai neredz shviikojumu vai arii tieshi preteeju straadaa taa, lai shis shviikojums izskataas peec stila elementa), paziimee atsevishkji kjermenja detaljas (piem, rokas) vai citas vietas, kas tev liekas, ka neizdodas..
kopumaa varu teikt tikai komplimentus, bet neaizmirsti: "treninjsh, trenjsh un veelreiz treninjsh" ![]() -------------------- ![]() |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
piekriitu, prieksh iesaaceeja ljoti labi... atteelos ir dinamika, kas parasti iesaaceejiem nav (parasti bildes sastaav no viena kokaina cilveecinja). piestraadaa nedaudz pie eenojuma kvalitaates (taisi viendabiigaakus, lai neredz shviikojumu vai arii tieshi preteeju straadaa taa, lai shis shviikojums izskataas peec stila elementa), paziimee atsevishkji kjermenja detaljas (piem, rokas) vai citas vietas, kas tev liekas, ka neizdodas.. kopumaa varu teikt tikai komplimentus, bet neaizmirsti: "treninjsh, trenjsh un veelreiz treninjsh" ![]() ar eenojumu tikshu galaa... ar rokaam buus gruutaak... vispaar paldies.... ![]() -------------------- ![]() |
Cilveeks |
![]()
|
bilde slikti nofocheeta... veelaak ielikshu labaaku... man vnk batterija paspeeja beigties(fochukam protams)....
plaukstaam nepiesienaties... bishk paslinkoju... ![]() komentus luudzu(daudz luudzu)... ![]() saliidziniet 2 atteelu pirmajaa lapaa(jo to ziimeeju pirmo) ar sho atteelu un juus redzeesiet 3 dienu progresu manaa ziimeeshanas skilaa.... ![]() This post has been edited by Cilveeks: Sep 17 2006, 00:18 -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 18:37 |