![]() |
![]() |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
nezinu vai shitaa ir pareizaa vieta kur shito baazt, bet...
![]() un ko pastaastat ar ko ziimeejat, uz kaa ziimeejat, kaadus instrumentus izmantojat, cik ilgi ziimeejat un veel kko nezin ko.... es piemeeram ziimeejo izmantoju cirkuli, lineaalu, 3 parastos ziimuljus(3B,5H + izspiezhmais ziimulis(0.5))... vienu darbu ziimeeju apmeeram 3-4 stundas uz A4 lapas.... -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Hmm. Atkarīgs no tā, ko es zīmēju.
Kladēs ar pildspalvu, uz papīra ar 2B zīmuli un dzēšgumiju. Ja vajag krāsot - akvareļzīmuļi. Dienā zīmēju uh... Maz. Brīvdienās gandrīz nekad, darbadienās - parasti tikai tik daudz, cik kladēs stundu laikā. Uz papīra zīmējuma, ja viņu nekrāsoju, parasti aiziet 30-60 minutes. Ja krāsoju (ar zīmuļiem), tad 1-3h, atkarībā no papīra izmēra un tā, vai es kaut ko daru paralēli. This post has been edited by Kikyou: Sep 17 2006, 09:52 |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
es aatri vnk nevaru nevienu darbu uzziimeet.... man pusstunda paiet kameer izdodas uzziimeet normaalu roku...
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 02:16 |