![]() |
![]() |
Cilveeks |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
shitaajaa atteelaa bisk paspeeleejos ar krekla textuuru.... bet vispaar man nedalec kas man ar to roku ir nepareizs... kaac pasaka luudzu....
un shito es ziimeeju pirmo... ja kaac redz kaadas kljuudas vai nepilniibas pasak.... tikai nesak to ka galva pa lielu, to pac zinu... i'm 14... and beginner in anime art... please comment... and sorry for bad quality of images... i dont have skaner.... ![]() ![]() aaa... un neveerteejiet luudzu 10 ballju sisteemaa.. This post has been edited by Cilveeks: Oct 25 2006, 11:42 -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
As I as once old - you don't lack in fantasy, but lack in skills. Kā redzams, tev ir ļoti daudz ieceres un vēlmes kaut ko izpaust ar saviem darbiem, and that's a good thing, bet vēl pietiekami dudz jāstrādā pie izpildījuma. Emocijas, kustības, proporcijas, to visu vēl vajag attīstīt, but you're on a good road. Ieteiktu tev kādu treniņu, bet gan jau pats tiksi galā.
-------------------- ![]() |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
As I as once old - you don't lack in fantasy, but lack in skills. Kā redzams, tev ir ļoti daudz ieceres un vēlmes kaut ko izpaust ar saviem darbiem, and that's a good thing, bet vēl pietiekami dudz jāstrādā pie izpildījuma. Emocijas, kustības, proporcijas, to visu vēl vajag attīstīt, but you're on a good road. Ieteiktu tev kādu treniņu, bet gan jau pats tiksi galā. idejas man ir daudz... bet lielaako dalju nevaru izlikt uz papiira, vienkaarshi nesanaak man tik labi kaa bilde ko esmu izveidojis galvaa... jaaa...progress redzams proporciju zinjaa...un ari detalju zinjaa tiiri labi...eenojums arii palicis labaaks... ta4u....saliidzinot ar pashiem pirmajiem darbiem, ir stiivaaka poza.... un ...protams...par plaukstaam nerunaasim... ![]() so.....dazjas lietas 3dienu laikaa ir uzlabojushaas...ta4u slinkums...eh...tas piebeigs muus visus... ![]() nu lab, lab naakosho darbu taisiishu uuber nestiivaa pozaa... ja tas ir vispaar iespeejams... vispaar ar ko ir labaak kraasot!? un vai pirms tam vajag eenot ar parasto ziimuli!? ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
nu lab, lab naakosho darbu taisiishu uuber nestiivaa pozaa... ja tas ir vispaar iespeejams... vispaar ar ko ir labaak kraasot!? un vai pirms tam vajag eenot ar parasto ziimuli!? ![]() ![]() zini, man no skenera šajā jomā nebija nekādas jēgas; arī tā domāju, bet tad atklāju, ka labāk ir vai nu 100% datora zīmējums vai nu 100% rokas zīmējums. Tā jau nav visiem, bet tikuntā, ja ir vēlēšanās pamēģini kautko tai pašā paint uzzīmēt(ja nav citas progas);[ no buts, paintā var uzzīmēt daudz labāk kā daži photoshop] (paint rullz) un par pēdējo zīmējumu: manuprāt, sliktāks pariepriekšējiem; galva kā burbulis, par rokām un kājām nerunāsim; asaras ne pārāk naturālas došu vēlvienu piemēru ar paint... ![]() (nedusmoties par manu piesiešanos lūdzu, vienkārši tev ir potenciāls, gribas palīdzēt) -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 18:45 |