![]() |
![]() |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
mans 3D arts....
![]() ![]() taatad taa re ku ir: What do ya' think!? un vispaar man patiik komenti.... ![]() This post has been edited by Cilveeks: Nov 5 2006, 11:00 -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Bah, varētu padomāt, ka te drūmākie 3D eksperti novākušies!
![]() P.S. Pamēģini Blender - neesmu to Wings 3D lietojis, taču izskatās, ka Blender ir stipri nopietnāks rīks. This post has been edited by Niks: Sep 19 2006, 21:35 |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Bah, varētu padomāt, ka te drūmākie 3D eksperti novākušies! ![]() P.S. Pamēģini Blender - neesmu to Wings 3D lietojis, taču izskatās, ka Blender ir stipri nopietnāks rīks. Katram kautkad jaasaak un tie kas saak parasti paintereseejas, kur ir kaads kas vareetu pamaacit, kur ielikt darbus kritikai. Un tu jau nu gan par 3d ekspertiem labaak nerunaa, ticu, ka, bez manis, te ir veel citi cilveeki kas no 3d jeedz vairaak par tevi. |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Kur es sevi nosaucu par 3D ekspertu? Es tikai saku, ka tev vairums tā nodirš iesācēju, ka varētu padomāt, ka viņu pirmie darbi bija fotoreālistiski.
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Kur es sevi nosaucu par 3D ekspertu? Es tikai saku, ka tev vairums tā nodirš iesācēju, ka varētu padomāt, ka viņu pirmie darbi bija fotoreālistiski. Neesmu teicis, ka tu sevi sevi nosauci par 3d ekspertu :/ un paarfraazeeshu tevis teikto: Te visi taa nodirsh iesaaceeju, ka vareetu padomaat, ka vinji savus pirmos darbus nav likushi ar 3d maakslu nesaistiitaa forumaa. (Lai gan mans pirmais darbs tika nolamaats arii cgimage(gadus 4 atpakalj), toties tur es sanjeemu arii kautcik konstruktiivu kritiku) |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:34 |