![]() |
![]() |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
ar ko vislabaak kraasot darbus un vai pirms tam tos vajag eenot ar parasto ziimuli!?
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Liec mierā fotošopu. Pa priekšu iemācies krāsot uz papīra. Es lietoju Mondeluz akvareļzīmuļus. Tie ir baigi labie. Bet ar parastajiem krāsu zīmuļiem ar var dabūt labu krāsojumu.
Kā es parasti krāsoju ar krāsainajiem zīmuļiem: 1. Uzskicē, ēnas nav vajadzīgas, ja vien pašam gribās. 2. Ar pildspalvu apvelk kontūras. 3. Un krāso! Ēnas un atspīdumus parasti lieku uzreiz. |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
Liec mierā fotošopu. Pa priekšu iemācies krāsot uz papīra. Es lietoju Mondeluz akvareļzīmuļus. Tie ir baigi labie. Bet ar parastajiem krāsu zīmuļiem ar var dabūt labu krāsojumu. Kā es parasti krāsoju ar krāsainajiem zīmuļiem: 1. Uzskicē, ēnas nav vajadzīgas, ja vien pašam gribās. 2. Ar pildspalvu apvelk kontūras. 3. Un krāso! Ēnas un atspīdumus parasti lieku uzreiz. nu jaa to ka ar pildspalvu vareetu apvilkt kontuuras nebiju iedomaajies.... ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:08 |