![]() |
![]() |
Cilveeks |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
shitaajaa atteelaa bisk paspeeleejos ar krekla textuuru.... bet vispaar man nedalec kas man ar to roku ir nepareizs... kaac pasaka luudzu....
un shito es ziimeeju pirmo... ja kaac redz kaadas kljuudas vai nepilniibas pasak.... tikai nesak to ka galva pa lielu, to pac zinu... i'm 14... and beginner in anime art... please comment... and sorry for bad quality of images... i dont have skaner.... ![]() ![]() aaa... un neveerteejiet luudzu 10 ballju sisteemaa.. This post has been edited by Cilveeks: Oct 25 2006, 11:42 -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Viena lieta tev patiešām labi sanāk zīmēt - gurnus. Praktiski visos zimējumos, izņemot šajā lpp pašu augšējo, gurni ir uzzīmēti praktiski bez kļūdām. Bet nu pie pārējā bik jāpiestrādā - seja, rokas, pēdas u.c.
-------------------- |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
Viena lieta tev patiešām labi sanāk zīmēt - gurnus. Praktiski visos zimējumos, izņemot šajā lpp pašu augšējo, gurni ir uzzīmēti praktiski bez kļūdām. Bet nu pie pārējā bik jāpiestrādā - seja, rokas, pēdas u.c. mmmm.... gurni.... ![]() -------------------- ![]() |
Cilveeks |
![]()
|
pirmais darbs kas ziimeets paintaa.... naw veel izkraasoc...
![]() -------------------- ![]() |
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
pirmais darbs kas ziimeets paintaa.... naw veel izkraasoc... ![]() pat tīri smuki ![]() tas pieder pie lietas! es arī domāju, ka smuki; paintā sanāk labāk kā uz papīra(tas ir domāts vispārīgi). jo paintā var baigi labi izlabot ^^ smuki, smuki. This post has been edited by Tigra2: Sep 23 2006, 15:33 -------------------- |
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
pirmais darbs kas ziimeets paintaa.... naw veel izkraasoc... ![]() pat tīri smuki ![]() tas pieder pie lietas! es arī domāju, ka smuki; paintā sanāk labāk kā uz papīra(tas ir domāts vispārīgi). jo paintā var baigi labi izlabot ^^ smuki, smuki. nu protams, ka tas piederas pie lietas! ![]() |
Cilveeks |
![]()
|
pirmais darbs kas ziimeets paintaa.... naw veel izkraasoc... ![]() pat tīri smuki ![]() tas pieder pie lietas! es arī domāju, ka smuki; paintā sanāk labāk kā uz papīra(tas ir domāts vispārīgi). jo paintā var baigi labi izlabot ^^ smuki, smuki. nu protams, ka tas piederas pie lietas! ![]() es jau arii nesmu meitene.... tapeec jau man sanaak lieli... ![]() -------------------- ![]() |
Storm |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
hmmm... loti lieli, ja taa wareetu teikt..., bet tas jaw noteikti tikai progress XD
This post has been edited by Storm: Sep 23 2006, 16:44 -------------------- skills of a snail
![]() |
Cilveeks |
![]()
|
nu labi... es nemaaku eenot... datoraa...
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 18:45 |