![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Ray |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Varbūt kāds zina kādu veikalu, kur savā īpašumā var iegūt katanu? Nebūtu slikti, ja zinātu arī adreses.
This post has been edited by Ray: Sep 25 2006, 16:32 |
![]() ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
es ceru, ka tu esi pilngadīgs, jo savādāk tev nespīd pat gaisma tuneļa galā. es ar zinu, cik grūti dabūnamas tādas lietas. vienīgais, līdz kam es esmu tikusi ir slienāšanās pie datora ekrāna. mamma vienkārši neļauj pirkt. un runājot par to, ka tas tiks sapūdēts - tā nu gluži nav. tas noderēs jebkurā gadījumā, kad grībēsi draugiem pamahāties ar baigo pričendāli, vai atvairīsi kādu zagli, kurš būs ielauzies mājā, tjipa svētajā teritorijā. sliktākajā gadījumā, tas būs vajadzīgsm, lai izsargātos no urlām, vakarā ejot caur brasas kvartālu.
nu bet par adresēm - tas būs pagrūtāk. līdz šim esmu uzrakusi vien swordsofhonor.com, laikam, un vnk ieraxti search. tur ir visvisādi ieroči - no mūķeņu nazīšiem līdz tjipa ekskaliburam. sludinājums - meklēju tos ierocīšus, kuri bija dženiferai gārnerei filmā elektra, ar trīs asmeņiem. 1.kārt jau nosaukumu. būšu priecīga par jebkuru kaut cik sakarīgu informāciju. pilnīgi nopietni. paldies. -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29 July 2025 - 08:32 |