![]() |
![]() |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
nezinu vai shitaa ir pareizaa vieta kur shito baazt, bet...
![]() un ko pastaastat ar ko ziimeejat, uz kaa ziimeejat, kaadus instrumentus izmantojat, cik ilgi ziimeejat un veel kko nezin ko.... es piemeeram ziimeejo izmantoju cirkuli, lineaalu, 3 parastos ziimuljus(3B,5H + izspiezhmais ziimulis(0.5))... vienu darbu ziimeeju apmeeram 3-4 stundas uz A4 lapas.... -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
domaaju viss ir atkariigs no cilveeka ziimeeshanas stila. Es tik izskaidroju "kaa tas paredzeets" (es nesaku, pa pati taa daru).
-------------------- ![]() |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
domaaju viss ir atkariigs no cilveeka ziimeeshanas stila. Es tik izskaidroju "kaa tas paredzeets" (es nesaku, pa pati taa daru). to es saprotu... bet mana doma bij taada ka ar mehaanisko ziimuli vispirms var ievilkt galvenaas kontuuras bet ar parasto(nemehaanisko) var papildinaat kontuuras... -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 09:51 |