![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Tā...savaidzējās vienu paint-komiksu;
Uztaisīju tam prologu, tāpēc nākošajam būs tikai jāparādakā tas sākās, šai prologā ir redzama daļa no visai attālas nākotnes, kas komiksa laikā pienāks vien tad, ja mēs komiksu taisīsim ilgi, un neiebrauksim druvā, kā jau vienmēr ![]() piedalās: Tigra Kikyou Sushi Aven Art ... This post has been edited by Tigra2: Oct 3 2006, 22:57 -------------------- |
![]() ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Ziņas par manu pazusšanu ir diezgan kļūdainas.Tikai tagad piegāju pie kompja un pabeidzu pusi.Vai tas būs random,vai arī nopietns ir atkarīgs no jums.Es eju uz nopietno pusi.
Un CowKiller...mēs redzēsim kurš labāk zīmē... ![]() P.S. Tigra paldies par atgādinājumu,bet man nav taures. ![]() P.S.S. Flash var izmantot vai tikai paint?? -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Ziņas par manu pazusšanu ir diezgan kļūdainas.Tikai tagad piegāju pie kompja un pabeidzu pusi.Vai tas būs random,vai arī nopietns ir atkarīgs no jums.Es eju uz nopietno pusi. Un CowKiller...mēs redzēsim kurš labāk zīmē... ![]() P.S. Tigra paldies par atgādinājumu,bet man nav taures. ![]() P.S.S. Flash var izmantot vai tikai paint?? hopcik popcik, tikai paint unj tava kārta sakarā ar izkrišanu ir pēc aven -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:11 |