![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show...me&aid=4563
Kautkas satriecoš, ne? Manga ir vienkārši kolosāla, ceru, ka anime būs tikpat laba. Viennozīmīgi, kad šito ieraudzīju biju stārā. droši vien, ka lielākie Death note fani jau šo ir redzējuši, bet tikuntā, ... vispār mani interesē kādas emocijas ar to linku saistās. Izteiksim minējumus, lai pēc tam redzētu, kā tie apstiprinās, vai tiek apgāzti. Vispār, ko jūs domājat par šo projektu? [btw. es domāju, ka anime varētu arī nebūt tik laba kā manga] -------------------- |
![]() ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Ja zin kur mekleet, tad ir arii DDL linki shai animei
![]() Kopumaa jaasaka, ka pasniegshanas veids ir labs, tik baigi zheel, ka qual ateelam ir diezgan zema. Eh patiik man ierunaajusm shai animei, var klausiities un klausiities. Cerams buus Monster variants, kur var izbaudiit no saakta gala liidz beigaam, tik Monster man Op/Ed daudz labaak patika, jo lieliski atmosfeeru papildinaaja. Sheit Op/Ed baigo neitralitaaati uzsit, nonjem emocijas, tas man galiigi nepatiik. Kurpretii pashaa animee OST lielisks. This post has been edited by Shinobi-sama: Oct 9 2006, 00:29 -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:47 |