![]() |
![]() |
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
Bija iestājies vēls rudens. Lapas caur vēja rokām tika trimdītas, rautas uz visām pusēm. Tās virpuļoja uz riņķi, te apstājās, te atkal griezās pa vējam. Un neviens tās neapturēja..
Tur, uz tā tālākā, dziļākajā parka stūrī, uz tā soliņa, sēdēju es ar šalli un melno bereti, pusgarajos svārkos un saviem šņorzābakiem. Lai gan biju saģērbusies silti, man bija auksti. Iekšēji.. Tā nu man pie kājām krita entās rudenīgo nokrāsu lapas. Mans vārds Eiza.. (Iesākumama pamaz, toties tas ir labs veids, kā uzkurināt emocijas un gaidīt turpinājumu ![]() This post has been edited by Kate: Apr 3 2007, 13:30 |
![]() ![]() |
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
piedoiet, iepriekšējo tekstu atstāju novārtā un nemaz negribu turpināt.
Toties es parakājos pa saviem papīriem (kas stāv vienā lielā kastē, kas noglabāta atvilknē ![]() ![]() ![]() Liekas, šis svešinieks zin vairāk kā tie pārējie. Varbūt par daudz atklājos ? Nemaz negribās, lai tas zin ko domāju, cik daudz gribu, kā rīkošos. Jūtos nejauki. Varbūt apmulsusi. Vai klusēt, lai neizstāstu par dauzd ? Varbūt viņam nemaz nevaig daudz, pietiks ar pāris vārdiem. Un kā tālāk ? Autora komentārs: Protams, nav jau nekas ūberīgs, kaut kas jauns. Dažs labs to var nosaukt par plaģiātismu vai kaut ko jau dzirdētu, dažs apbrīnos kā kaut ko tādu var izdomāt vai uzrakstīt. Bet nu jā. Vienkārši sakot, ir tāds tekstiņš un šis tekstņš bija par vienu cilvēku. Labi, jūs tāpat nesapratīsiet ![]() |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
TEW TAISNIIBA - es nesapratu...
![]() -------------------- ![]() |
Kate |
![]()
|
TEW TAISNIIBA - es nesapratu... ![]() vispār jā, esmu pamanījusi, ka daudzi var arī nesaprast, jo lasa ļoti vispārīgi. Negribu apvainot, bet varbūt nemāki lasīt zemtekstus, dziļās domas. Īstenībā es pati beiži vien pārlasot vecos gabalus nesaprotu, ko es ar to gribēju pateikt ![]() bet, varbūt labāk palīdzēs saprast, ja iedomāsies, ka tas ir rakstīts tev, tikai tu nezini, ka tas ir tev, bet pēc izlasīšanas, tu sāc nojaust, ka tas ir tev XDD This post has been edited by Kate: Oct 10 2006, 23:05 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:46 |