![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show...me&aid=4563
Kautkas satriecoš, ne? Manga ir vienkārši kolosāla, ceru, ka anime būs tikpat laba. Viennozīmīgi, kad šito ieraudzīju biju stārā. droši vien, ka lielākie Death note fani jau šo ir redzējuši, bet tikuntā, ... vispār mani interesē kādas emocijas ar to linku saistās. Izteiksim minējumus, lai pēc tam redzētu, kā tie apstiprinās, vai tiek apgāzti. Vispār, ko jūs domājat par šo projektu? [btw. es domāju, ka anime varētu arī nebūt tik laba kā manga] -------------------- |
![]() ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
-seiyuu: Kappei Yamaguchi as L L as Inuyasha, t.i., Inuyasha as L... tiešām? Interesanti, kas tas būs... lai kas tas būtu... 1. sērijā neredzēju/nedzirdēju. Nu ko... visi ļoti slavēja mangu kādreiz. Es skatījos no malas, kā jūs par to visu esat sajūsmā. Pats mangu lasījis neesmu. Es mierīgi sagaidīju anime un tagad arī noskatījos 1. sēriju. OP/ED dziesmas nepatika. Bet mūzika animē, jā, laba skan, kā visi saka. Ļoti patika "baznīcas koris", kas sērijas beigās skanēja, kad viņš rakstīja burtnīcā "domrakstu". ![]() Bet pagaidām spriest es neko īpaši nevaru kopumā. Ļoti piesaistīja uzmanību ābols: Sērijā ļoti daudz ābolus ēda. ![]() ![]() Vai tas ir uzzīmēts ar 3D grafiku vai nav? Tā uzreiz nevar saprast. Es vispār domāju cik sarežģīti ir uzzīmēt ābolu. Var būt var likties viegli, bet patiesībā tas nav tik vienkārši... Un vispār 3D grafikā ieliektu virsmu izveidot ir grūtāk nekā izliektu. Pats modernākais tagad ir izmantot NURBS (Non-Uniform Rational B-Spline) funkciju līknes/virsmas izskaitļošanai (lai izveidotu brīvas formas objektu). Vispār japāņiem ir NURBS funkcijas algoritms vispārīgam gadījumam vai vismaz, lai vienādojuma kārta būtu lielāka par 3... līdz kādai 20 būtu labi? Man baigi vajag... Bet ja ir, tāpat nedos.... Eh... labi, domāšu pats. This post has been edited by Hikaru: Oct 11 2006, 16:35 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:47 |