![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show...me&aid=4563
Kautkas satriecoš, ne? Manga ir vienkārši kolosāla, ceru, ka anime būs tikpat laba. Viennozīmīgi, kad šito ieraudzīju biju stārā. droši vien, ka lielākie Death note fani jau šo ir redzējuši, bet tikuntā, ... vispār mani interesē kādas emocijas ar to linku saistās. Izteiksim minējumus, lai pēc tam redzētu, kā tie apstiprinās, vai tiek apgāzti. Vispār, ko jūs domājat par šo projektu? [btw. es domāju, ka anime varētu arī nebūt tik laba kā manga] -------------------- |
![]() ![]() |
Psycholog |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
Omg, jus esat redzejushi veel tikai 2 seerijas un jau taisat gadsimta lielaako atklaajumu no taa visa...
Mazie emo... (Fleims paredzets tikai neptuunam un vinjam lidzigajiem ^^ ) Nu kopumaa ir jau diezgan daudzsolosha anime, bet es tomer atljaushos pasudzeties, kas man tur nepatiik (kas man tur patik, nav jegas stastit, citi to tapat pateiks mana vieta ![]() Isti nepatik sizheta attiistiibas straujums, gribetos patiesiba lai tas viss notiek nedaudz ievilktaak ar drusku vairak filozofiskaam muljkjiibaam pa vidu, bet laikam jau no taa neizvairiities, jo gandriiz katraa animee ir raksturiigi, ka sizhets virzas vainu parak aatri vai parak leeni uz priekshu... Kaa jau spectre mineeja, shajaa animee galvenie 2 teeli ir ljoti egocentriski un pashapmierinaati, bet uz vinju kaa tadu pataisiishanu tiek likts paaraak liels akcents, vienkaarshi visi paareejie teeli (iipashi pardziivoju par Shinigami) tiek atstaati paaraak ljoti novaartaa, nav iisti taadu spilgtu personiibu un liekas ka neviens, iznjemot muusu egocentrikjus, nav iisti speejiigs patstaaviigi kautko izdariit. Kas attiecas uz shinigami, vinjsh vairak atgaadina kautkaadi bomzi-diigdieni, neka naaves dievu...Bet nu ja, vel jau tikai 2 epas esmu redzejis, ganjau kautkas labs tur veel iznaaks :| Uz doto bridi laikam nekas vairak nenak prata ![]() -------------------- Positive black.
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:44 |