![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
UPDATE 2006: Visus manus AMV var novilkt ŠEIT
Uzlikšu savus klipiņus. Varbūt kādam patiks? ![]() Dragon Ball Z Movie 2 - Fly High (Ayumi Hamasaki) Mans otrais AMV, kuru uztaisīju pirms 3 gadiem vēl ar vecu savu Intro pieliktu klāt. Pēc 3 gadu pārtraukuma, atsāku taisīt AMV un tikko uztaisīju savu trešo klipu. Vandread - Invoke (T.M Revolution) This post has been edited by Hikaru: Jun 5 2006, 09:45 |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Njaa, arii es nebiju noskatiijies veel... Bet nekas, laboju to ar sekojosho recenziju.
Man, cilveekam, kas nav redzeejis to anime, video iipashas emocijas neuzdzen. Bildes staastiitais nelikaas vienots ar dziesmas staastiito nekaadaa veidaa; bija gruuti to uztvert kaa "music video", vieglaak kaa "some video with music". Par laimi video ir pietiekami interesants, un pusee kadru noskanja sakriit ar muuzikas noskanju. Taapeec nav jau nekas taads, ka veenas atkal jaagraiza. Taimings nav idiotisks, un tas ir ljoti labi. Visi saka, ka skajna ar bildi iet labi kopaa. Ritms ir taads pats, jaa, bet manupraat, skanju dereetu pabiitiit 1 sek taalaak (pirmo sekundi bez skanjas), vareetu buut daudz labaak. Varbeetu buut pat, ka taimings paarveershas par ljoti baudaamu lietu. Tiesa, tas buutu pats labaakais visaa video. Pie kadru nomainjaam nemaz nav domaats. Biezhi paarleecieni ir nelogjiski, strauji, un tas kaitina. Ko var gribeet citu, ja visas kadru mainjas ir momentaalas? Vispaar jau var. Var ruupeeties, lai kadru mainjaa vecaa kadra peedeejaas bildes videejaa kraasa stipri neatshkjirtos no jaunaa kadra videejaas kraasas. Taadeejaadi kontrasteejoshas paarejas vareetu iipashi izlekt nevis radiit kraasu haosu. Bet parasti cilveeki aatri iemaacaas lietot kadra iztumshinaashanu pirms jaunaa kadra paraadiishanas. Veel ir arii pluudenas paarejas. Veel ir daudz dazhaadas izvirtiibas, kas met aciis vairaak kaa negaidiita kadra paareja, un, ja ar taam aizraujas, tad nu gan video ir sviests. Tas tavaa video ir pluss - nav paarspiileets ar efektiem. Veelams uztvert gan tieshi, gan aplinkus. Garsh posts. Man tieshaam negribas straadaat... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:18 |