![]() |
![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Taa kaa tas ir mans pirmais darbinsh luudzu veerteet objektiivi..
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Pentūlis ir Fotošopa tūlis ar kuru zīmēt taisnas un liektas līnijas(parasti jau liektas) un ļoti smuki to var izdarīt
Ftotošops 7.0 Jā ar peli, neesu baigi bagātais lai pirktu tabletu, jo arī nav mans dzīves mērķis zīmēt animi.. Ņēmu gatavu skici, uzliku 75% caurspīdīgumu,( man patīk tā...) Pentool'im ir smuka opcija "Pen pressure" kura simulē tieši šo pašu piltenes uzspiešanu..tātad nosākuma un beigās tievs, pa vidu resns. Ņēmu un uzmanīgi ar peli vilku, lineartam ir 4 leijeri, lai vieglāk palabotu ja kas. Pēctam apakšā baltu leijeri (duh) Katrai krāsai savs leijeris, tas kas kkam pa virsu tas augstāk. Ņēmu krāsoju, kad ēnas tad ņēmu šo pašu krāsu un biku tumšāku izvēlējos, ar 3-1 brush tūl zīmēju ēnas..viss Lineart- ~3.5h krāsoju ~1h This post has been edited by Aven: Oct 20 2006, 22:52 -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:47 |