![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Lielais Ljaunais Meerglis |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Nu i saradies so anime miljotaju ta ka biezs, ka cauri iziet nevar, lai neuzdurtos. Nu luk uznaca velme ko pateikt. Manuprat visa si japanju popkultura ir pilnigi mesli. Lielaka dala filminu un bildisu ir pilnigi komerciali sudi, kuri nez kapec kluvusi populari visa plasaja pasaule. Un galvenais kluvusi populari tikai tadel, ka sava butiba atlaujas paradit to, ko standarta nerada multiplikacija. Nu un, suudi ir un paliek suudi - multfilmas lielaka dala ir kaut kadas bezsatura murgs, kaut kada debila smadzenju skaidisana un apdaunotu skolniecisu pardabiski lielo vinu vecumam kermena dalu attelojums. Vel vairak stulbuma verojams ta visa pasniegsanas veida - tad luk sedi un skaties ka kaut kaads bezacains idins ar pogu deguna vieta pusstundu atveris muti lukojas uz katru ekrana paradijusos jaunu objektu, un aiz vina lenam slid, vai pietuvinas, attalinas fons. Nu ta luk ari sanak noskaties filmu, kas ilgst stundu un ta tev neko nepasaka. Nu var protams aizbildinaties ar lielas japanu kulturas ipatnibam utt. Bet nu tas viss ir bulshits. Isak sakot jus esat uzkarushies uz padebilu komercijas produktu...
![]() |
![]() ![]() |
Lielais Ljaunais Meerglis |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Nu taa!
Pirmkaart saaksim ar memberiem un vinju attieksmi. Nu dazhiem kaa vienmeer liekas, ka citi viedoklji nepastaav, ka kaut kam kaa vienmeer ir gariiga rakstura probleemas utt. Bet visumaa normaali. Ja nu kam kas nepatiik tad neko dariit taadas ir manas domas un taads ir mans rakstiishanas stils, varbuut paaraak asi bet toties konkreeti. Tas taa oftops oftopaa ![]() Kersimies pie konkreetaam lietaam. Neesmu nekaads lielais anime cieniitaajs, kaa jau to var nojaust, taatad nenjemos arii buut par ekspertu, jo konkreetu darbu un to autoru paarzinaashanaa jebkursh no jums mani paarspeetu. Taatad ,kas man visvairaak nepatiik anime stila darbos, runaajot konkreeti par filmaam, pirmkaart ir tas H2O daudzums, kas tur sastopams, kaa piedeva scenaarijam. Nu kaut vai mechaas, kad saakas runas par visaadiem super ultra dubult ekstra blasteriem bigfakingshiildiem utt. Reaals murgs manuprat. Tad veel pats pasniegshanas veids arii ir maigi izsakoties diivains (sk.topika saakumu), man nepatiik tas, ka vairaak teik uzspiests uz ariskiibaam nekaa uz kaut kaadu fishku. Turklaat dazhaas filminjaas ko esmu redzeejis varonji un monstriki ir veel shausmiigaaki par eziiti miglaa. Protams jaamin arii taada lieta kaa paaraakaa komercializeeshanaas (monus, jugas un vilcinjus vispaar sheit labaak nepiemineet - daudz ko vareetu rakstiit). Tad luuk manupraat shis ir taads zhanrs, kuram nevajadzeetu liist meinstriimaa. Neesmu redzeejis iipashi daudz anime darbus, bet man skjiet, ka pietiekami, lai par visu sho lietu vareetu rasties savs viedoklis. Konkreetaakais murgs un bulshits no visiem ko esmu redzeejis manupraat ir Neo genesis Evangelion. Jaa duadzi ir teikushi ka tajaa visaa ir dzilja filozofija. Es katraa zinja neko dzilju tur nesaskatiiju - pilniigs sviests. Diemzheel lielaakaa dalja no visa ko esmu skatiijis ir stipri liidziigi shim. Nu ir ari lietas, kuras ir gaajushas pie sirds. Animatrix bija labs. Laikam taapeec, ka rietumnieciska filminja. Ghost in the shell - tiiri cieshams. Nu luuk tas laikam pagaidaam viss... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:35 |