![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Lielais Ljaunais Meerglis |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Nu i saradies so anime miljotaju ta ka biezs, ka cauri iziet nevar, lai neuzdurtos. Nu luk uznaca velme ko pateikt. Manuprat visa si japanju popkultura ir pilnigi mesli. Lielaka dala filminu un bildisu ir pilnigi komerciali sudi, kuri nez kapec kluvusi populari visa plasaja pasaule. Un galvenais kluvusi populari tikai tadel, ka sava butiba atlaujas paradit to, ko standarta nerada multiplikacija. Nu un, suudi ir un paliek suudi - multfilmas lielaka dala ir kaut kadas bezsatura murgs, kaut kada debila smadzenju skaidisana un apdaunotu skolniecisu pardabiski lielo vinu vecumam kermena dalu attelojums. Vel vairak stulbuma verojams ta visa pasniegsanas veida - tad luk sedi un skaties ka kaut kaads bezacains idins ar pogu deguna vieta pusstundu atveris muti lukojas uz katru ekrana paradijusos jaunu objektu, un aiz vina lenam slid, vai pietuvinas, attalinas fons. Nu ta luk ari sanak noskaties filmu, kas ilgst stundu un ta tev neko nepasaka. Nu var protams aizbildinaties ar lielas japanu kulturas ipatnibam utt. Bet nu tas viss ir bulshits. Isak sakot jus esat uzkarushies uz padebilu komercijas produktu...
![]() |
![]() ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
||
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
hehe varu sadereet ka tu saprastu ja to buutu razhojusi disney pac nenjemshos teitk jo veel nesmu redzeejis bet ceru redzeet driiz bet es zinu ko es redzeeshu un ko es gribu redzeet.. tad nu luuk pirms saki sviesc argumentee kapee tas ir sviesc... visi tavi argumenti AAARKAATIIGI virspuseeji jo tu esi redzeejis tikkai bioldi un diemzheel dtikai dzirdeejis skanju... nevis iegrimis un izanalizeejis un mekleejis liidziibu realitaatee..... to vareetu uzskatiit arii par dzeju ko maaca skolaas BET ljoti saprotamu un liidz sirdij aizejoshu..... es uzskatu ka litaratuuras vietaa skolaa vaidzeetu raadiit anime nu tas ir mans viedoklis.. jo es ja ne gluzhi ieniistu tad daudzmaz naidiigi noskanjots esmu gan imenna pret latvieshu.... ES bez maz vai roku uz sirc likdams varu teikt ka tev bija zemas vai arii veel ir atziimes matemaatikaa kaa ari vispaar exektaas zinaatnes tev padodasa tizli lai neteiktu ka vispaar nepadodas... kaa arii tu esi maz lasiijis graamatas nu ja gadienaa arii esi lasiiijis tad taalaak par lubeneem un krimikiem neesi ticis Tu vispaar zini ko noziimee piem Dostojevskis vai Tolstojs vai Dzheks Londons un ko vinji saraxtiijushi.... logiski es pat varu izteikties par visiem ka tu niebrauci sizhetaa vispaar ..tapee jau tev arii tas liekas mulkiigs JO piem es te pat varu vilkt paraleeles ar augstaako matemaatiku... ja cilveeks neprot vai nespeej iedziljinaaties probleemaa un siiki izanalizeet to nevar gribeet lai vinjsh speetu izskaidrot MECHA sizhetus jo pirmaam kaartaam vinjam liidz saprashanai neiziet kas tur ir paraadiits un tikkai peec tam argumenteejos uz personiigajiem analizeejumiem teikt ka sizhets ir bijsi mulkiigs... nu logiski ka tev drosh patiks taadas anime kaa piem Helsiings (lai piedod shiis animes fani) jo tur ir smuki saziimeec un daudz bezjeedziiga akshena un tam pa virsu vampiiru teema jo "Vampiirs" ir magiskais vaards kas bez maz vai garantee ka var paardot jkebkaadu bullshitu spilgts piemeers tam ir filma Van helsing jeb van bulshit jo iznjemot specefektus vairaak tur nekaa nebija Taalaak ja jau tu nesaprati NGE tad logiski ka Gits tu arii nesaprati un pac par sevi saprotams ka filma Hero tev neko neizteiks... taaas ir filmas ar filosofisku jeegu... Tik pat labi mees vareetu apsriest kvantu mehaaniku.. jo taa ar filosofiju iet roku rokaa jo fizika tur ir tikkai matreaal puse paareejais jau viss ir teorijas, hipoteezes un filosofiskie "murgi" par piemeeru njemsim atoma uzbuuvi un elektrenu vai protonu mijiedarbiibu uz to.. es graamatai nosaukumu neatceros nu bet tur es izlasiiju tik daudz filosofijas kaa nevienaa graamataa vispaar jebakad esmu lasiijis.. ko tu vareetu par to patyeikt... es varu galvot ka tu iznjemot praktisko teoriju ko nolspiediisi internetaa nepateiksi.... taalaak lai tev vareetu saakt iepatikties mecha tad pameklee vecaas graamatas no seerijas "apvaarsnis" tur ir vairaakas par kiberneetiku.. ja speesi iebraukt vinjaas un aizdomaaties liidzi tad es varu par sadereet ka tev mainiisies atieksme pret MECHAAM nu bet jka nemainiisies tad tu vispoaar matemaatikas neizdibinaamos celjus nesaproti negribi saprast vai arii nespeej saprast Un visu beidzot gribu aplaudeet Rozei uff Gits ir mans kulta seriaals paarsplauj matrixu par vsiem simts decibeljiem... animatrix ir kaa diena pret nakti.. un peedeejas divbas matrix seerijas labaak buutu neizlaidushi.. jo pirma lai arii beidzaas bez endinga... beidzaas uz pareizaas nots tie texti no Gits tie jau bez maz vai kaa parunas jau ir.. ne ko pielikt ne ko atnemt... ja cilveeks nesaprot tad ko vinjsh vispaar shajaa laikmetaa saprot.. pie muusdienu tehnologijaam... nesam tachu akmens laikmetaa.... kad saprasahana bija bvaidziiag tikvien lai saprastu kad ir iestaajushies suudi un nu jaaliek pleznas paar plecu un paareejais jatstaats shamanja zinjaa ..sak vinjsh tur pieburs man to lielo mediijumu un laiku paregos etc restekpa par garo penteri, bet viena darvas karote: tu tak raksti gandriiz kaa kaarleens. var jau rakstiit translitaa (kaa es to daru), bet vismaz pareizi, ar kaut kaadaam pieturziimeem. vienkaarshi vaaks ![]() This post has been edited by Outlawz: Sep 9 2004, 20:27 -------------------- ![]() |
||
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:47 |