![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Pieljauju, ka sjis nav iistais forums, kuraa filosofeet par taadaam lietaam, tacju atljausjos izveidot topiku par sjo aktuaalo teemu.
Cik drosji mees varam justies Latvijaa, ja muus ieskauj valstis, kuraas norisinaas pilsonju karsj (Krievija) vai katru otro dienu notiek kaads terorakts (virkne ES valstu un Krievija) un valda pustraks diktators (Baltkrievija)? Peedeejo 12 gadu laikaa man ir radusies sajuuta, ka mees dziivojam izoleeti no apkaarteejaas pasaules. Muusu striidi un diskusijas parasti bija lokaala rakstura, piem., pensijas, algas, partiju kjiivinji utt. Taads nosaciits provinciaalisms. Mees nezinam ko tas noziimee uznjemt savaa valstii beeglju straumes (Olaines iemiitnieku saujinja neskaitaas), mees nezinaam ko noziimee, kad pastiprinaati drosjiibas pasaakumi terora draudu delj (t/c "Centrs" spridzinaasjana neskaitaas), mees nezinaam ko noziime, kad valdiiba un prezidents melo par bojaagaajusjo skaitu negadiijumos un kad dod pilnu riiciibas briiviibu militaaristiem (muusu siikaas dazjmiljonu afeeras un Iraakas konflikts neskaitaas), mees vairs nezinaam ko noziimee kad valsts kontrolee praktiski visus plasjsazinjas liidzekljus. Mums buutu jaajuutas laimiigiem?! Un cik ilgi mees taadi jutiisimies, ja juutamies tagad!? Veelos provoceet juus uz sava viedoklja pausjanu par teemu, kas notiek ar pasauli un Latviju, cik pasargaati un drosji mees esam vai neesam. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
hehe es gar zemi vai gaazos lasiidams ko sheit raxta par sliktu gan a ASV gan Krievijai.. un sajuusmu par muusu Latviju jo mums te nekaa taada neesot... un tas teiciens "ko seesi to plausi" ir atiecinaams pilniibaa uz latvieshiem jo mees seejam pashlaik tikkai vienu agrokultuuru nepacenshoties nomaniit uz labaaku... paskatieties muusu valsts iekaartu, konstitucionaalo uzbuuvi un varas izpausmi liidz vienkaarshajam lljautinju liimenim un tam virsu latvieshu temperments un visu ko tas evii ietver .. ja kaac vispaar iedxziljinaaises tad sapratiis kapee mums tik biezhi mainaas minitru prezidentu un kas mums ir valst prezidente un kapee vinjai nevajag biezu apsardzi....
KAAAPEE mums is n-tie saraxti un partijas... ja juus uz to atbildeesiet tad juus vai nu esat iists latvietis vai TIKKAI Latvijas iedziivotaajs ar veseliigi uzskatu par politisko iekaartu un tuvaakajaa laikaa taisaaties aizvaaktiues no shiis valsts vai arii jusm tas vis ir pilniibaa paraleeli un politika juus utrauc tika daudz lai pashkendeetos par nodokljiem kurus juus maksaajat es neiegrimshu politiskajaa siteemaa un atsevishkaas politiskaas figuuraas... jo taadeejaadi man veel naaksies algot kaadu miesassargu... BET es esmu par ASV un Krievijas kaa arii Izraeelas pashreizeejo politiku.... un man nospljauties ka tas visusmeera amerikaanis ir 300 maarcinju smags nodoklju maxaataaj bet politiku atieciibaa uz terorismu vinji ved pareizu .. es esmu KOSMOPOLIITS un skatos ar riebumu uiz tie stulbajiem patriotiem kas teevzemes vaardaa atdod dziiviibu... teevzemes vaardaa nevisn savu dziiviibu nav atdevis.. visi vinju savu dziiviibu ir ziedojushi lai izbeigtu karu kuru saaka kaac fanaatikis.. ja ne gluzhi saaka tad par ceeloni tam bija gan.... atlauhsos aizskart arii dazhas religiskaas stiigas un izteikt uzskatu ka... ka visi tie kas kara saakshanai izmanto religiskos uzskatuys un paarlieciibu lai nodibinaatu uz lai neteiktu islaaama tad teiksim teologiski motiveeetu pastaavosho iekaartu ir jaaizniidee kaa viiruss bez zheelastiibas (nevaru vien pateikties vecaakiem kas mani audzinaajushi kaa ateistu (lai gan maate bija luteraane)) jo tie radikaalie islaama pereeklji kaa chechenija palestiina talibi un arii iraaka ir pelniijushi brutaalu atieksmi ar no visa taa izrietoshajaam sekaam jo vinji jau neved karu bet ir kvalificeejami kaa noziedznieki.. kas nespeej un negrib rast kopiigu valodu paarunaas bet tikkai uzstaadot ultimaatus .. ja nu gadienaa izveidosies chechenija kaa atseviska republika tad parastais iedziivotaajs tur buus galjas massa kas nodroshinaas lai vinju gariigasi liideris dziivotu pilii un baudiitu dziives jaukumus savukaart pacs vinjsh buus laimiigs ka vispaar elpo.... Taalaak no offtopicka paariesim uz teemu par droshiibu Latvijaa: Latvijaa nav nekaadas droshiibas ja es sadomaatu tagad uzlaist gaisaa piem lidostu vai arii kaadu no skolaam es esmu gatavs dereet ka ienest ABSOLUUTI JEKURAA skolaa( arii apsrgaajamie internaati un privaatskolas nav iznjeemums jo tur var rihtiigi sakukuljot jo ja jau esmu gatavs spridzinaat tad nauda man bijusi nebijusi) 1 TONNU spraagstvielu man nebuutu probleemu un arii uzspridzinaatu PLUS es aizbeegtu nesodiits...... kaada ir moraale no shaa visa- Latvija ir multireligioza kopiena ljoti netoleranta pret extreemajaam ticiibaam un mums nav gaajushi paari nekaadi islaamisti kas buutu atstaajushi sekas liidz ar to mums praatos zemapzinjaa nav iesaknjojusies doma ka mums te buutu jaauztraucaas par ultraradikaalajiem shariaata piekriteejiem un ja nu gadienaa kaac uzradiisies tadtad vinjam spridzinaat pirmos meeneshus nebuutu nekaadu probleemu .. mees shokaa blenztu uz notiekusho un tizli vaarstiitu mutes.. .par ko kapee un kaadaa sakaraaa centar spridzinaahsan nebija terora akts bet gan driizaak noziedziigo grupoeejumu ciinja... taalaak ja runaajam par atentaatiem.. es esmu paarliecinaats ka novaakt kaadu no valst figuraam ir ljoti viegli.. citu runa vai tas ir vaidziigs... pastoties uz muusu pashreizeejam droshiibas standartiem viss ir pashsaprotami... jo Latvietis peec buutiibas ir muldonja un skaugis.. tas spilgti izpauzhas pashreizeejaa situaacijaa ar izgliitiibas reformu.. kaa arii komenteejot krievijas kriizi... Lai kaac no jums paskatras uz kiinas veeturi tad sapratiis kiinas impeerijas plusus kas paarsniedz vinjas miinusus... nu labi pashreiozeejai komunims vinjaa izudiis un pamazaam veidojas pseidokomunisma tikai ar taa pamtiem un ar kapitaalisma plusiem Di****na par lielvastu visatljautiibu ir paarspiileeta liidz nelabuma... vinjas virzaas pa pareizo taku vot tikkai apmeeram 50% ietver arii tai sekojosho lajuno un personiskaas intereses nu bet bez taa nevar... jebkurs kursh BLEEJ kaa aita par patriotismu un katrai taitaa savu valsti ir pashlabuma mekleetaaji un vinju izveidotaa valstinja atiistiibaa staavees uz vietas ES galaprdukts tagadeejai eiropai driiz es domajau seko PASAULES savieniiba kas saaksies dabiski un bez asinsizlieshienas ES jau neatshiras peec buutiibas no PSRS vot tikkai sho divu savieniibu izvedoshanaas notika pavisam atshiriigi viena ir dabiiga(ES) otra bija uzstuteeata paar liikiem patiesiibaa MECHAAS jau arii ir viss paskaidrots tier pashi zvaigzhnju klari ir reaals piemeers ... kur vienotiibvas graaveeji ir persooniigaas intereses cilveeki nav ideaali un vara paverdzina taas tureetaaaju tapoeec ka mees esam cilveeki .. matrixaa taa mashiinu pasaule ko roboti uzbuuveejas patiesiibaa bija ideaala pasaule kaaaadiem buutu jhaabuut cilveecei kur notiek tikkai progress.. OKEJ BEIGSH mani dzen no mashiinas jau prom hi hi bet sheit iesaaktais irt tikkai treshdalja no visa taa kjo es gribeeju izklaastiit jo shiis slejas autor aizskaara taadu stiigu kaadu labaak nekustinaat ja savaacaas savaa starpoaa un tam pieplusojas alkohols.. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:28 |