![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Par seiyuu: besii aaraa riktiigi, ka animees vinji atkaartojas tik nenormaali. Vienam seiyuu ir viens stils, un, kad to jau zini no galvas, nav vairs tas efekts, kaads bija pirmo reizi izdzirdot balsi un runas veidu. Liekas, ka visam vajadzeetu buut ok, jo vinji pielaago izrunu charam, bet reaali ir maz taadu izrunu, kuras izklausiitos dabiski. Vairums "pielaagoshanos" man izklausaas paarspiileeti pat prieksh anime standartiem... Visas kjepas gaisaa jebkuram jaunam seiyuu!
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Vairums animes ir tāds pats konveijers/popkultūra kā viss cits. Kad tas reiz pieleks? Vienkārši japīšiem ir sava specifika, austrumu kolorīts. Un viss.
-------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:47 |