IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

> Seiyuu
edg
post Oct 25 2006, 02:53
Post #1

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

Par seiyuu: besii aaraa riktiigi, ka animees vinji atkaartojas tik nenormaali. Vienam seiyuu ir viens stils, un, kad to jau zini no galvas, nav vairs tas efekts, kaads bija pirmo reizi izdzirdot balsi un runas veidu. Liekas, ka visam vajadzeetu buut ok, jo vinji pielaago izrunu charam, bet reaali ir maz taadu izrunu, kuras izklausiitos dabiski. Vairums "pielaagoshanos" man izklausaas paarspiileeti pat prieksh anime standartiem... Visas kjepas gaisaa jebkuram jaunam seiyuu!

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Replies
edg
post Oct 31 2006, 03:13
Post #2

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

Tu laikam ne paaraak labi saprati mani. Saakumaa pat anime popkultuura man bija kaut kas savaads, neparasts. Pat ljoti. Un tagad iisti savaadas liekas tikai ljoti retas animes. Tas ir kaa ar narkotikaam - saakumaa tik kruti, bet peec tam arvien gruutaak un gruutaak sasniegt saakotneejo efektu. Apzinaaties realitaati ir viena lieta, bet sapnjot ir tik patiikami. Taapeec jau mees skataamies anime - lai kaut iisu briidi pabuutu labaakaa pasaulee. Ne tikai, protams, bet speeciigs iemesls.
Ko es ar to veelos pateikt (bet ne paaraak izdodas palikt uz pareizaa celja): viss rullee un viss ir ribaas, bet viss rullee daudz vairaak, kad ir kaut kaa jauna, atshkjiriiga, savaadaaka. Mani tas priecee un es kljuustu nostaljgjisks, bet tas nav nopietni, un nav jaalasa veelmes vtml aiz maniem vaardiem.

Shis vareetu buut viens no nesakariigaakajiem tekstiem, kaads man peedeejaa laikaa naacis aaraa. Piedot un piekaast ir Tavs pienaakums!

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 13:28