![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Infanta |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 33 Joined: 25-October 06 From: Riga ![]() |
Ljoti pretenziozs rakstinjsh par to, cik biistami ir skatiities anime un cik nejauki, perversi cilveeki ir otaku.
![]() -------------------- Normal people don't scare me... I SCARE NORMAL PEOPLE!
|
![]() ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
nu, ta vobšem - īsais variants. džeks - otaku guy, kritiķis - lohs. iekavas - es.
kritiķis di*š virsū animēm, 1. - tāpēc, ka tās visas ir ''štancētas'', to jesķ, visās notiek apmēram viens un tas pats, uz ko džeks atbild - jāpaskatās uz visām holivudas filmām, ziepenēm (mīla marija, marijas slepenā mīla, marijas vienīgā mīla, mīļā marija...turpināt?), kur notiek tieši tas pats. tas nozīmē, ka citur viss atkārtojas daudz vairāk. 2. brauc augumā par garumu. citēju'' iedomājieties sevi gada laikā, jums rāda seriālu, kurā NEKAS NENOTIEK. džeks ļoti gudri min ''nabaga nastju'', santabarbaru kā piemērus opozīcijai. kāds kādu visu laiku uzvar, bet uzvara nedod it neko - rīt pa jaunu nāksies cīnīties. džeks dod piemērus par bruņurupučiem nindzjām, spaidermenu, citiem holivudas sūdiem. piu, piu, piu, vēl brauc augumā par to, ka tas radina bērnus pie ''killerošanas''... 3. visu izcīna ar spēku, cīņām, nekādas humanitātes... džeks jautā -a kādas animes jūs skataties? mazajiem bērniem domātās? atkal vajag piemērus no holivudas/eiropas? kritiķis uzskata, ka animes propogandē''sit, mēs tiksim galā''. nekas nenotiek domājot, bet viss ar spēku 4. 3/4 no visām animēm darbība notiekot pateicoties kādam spēkam (maģija, roboti...) un šitais bērniem ieaudzināšot, lai ''gaida palīdzību'', jo bērns ''mācoties dzīvot'', un animes varot izjaukt visu ģēlu. džeks - no comments, pilnīgs murgs no sākuma līdz galam 5.parādās seksualitāte (manas domas - hugh?) tā esot viena no galvenajām problēmām, jo japānā esot citādi uzskati par seksu, nekā rietumos, krievijā....(nuu, bļiin). animēs mierīga, vēsa un visumā nenoliedzoša attieksme pret homīšiem.(pilnīgs sviests). propogandējot pedofīliju. džks labi pajautā - a kāds sakars animei ar to visu? 6. parādās cietsirdība.. sviests par harakiri, u.c. bieži skati par norautām galvām, rokām, u.c. džeks min happy tree friends( cartoon network, ja nezināt) maita, brauc virsū FMA par tēvu, kurš pār'verš suni+meitu par himeru (es tajā sērijā raudāju) 7.pārlieku liela aktieru emocionalitāte.(joks par mihalkovu, jums nesaprast). pārlieku lielas bailes, dusmas. džeks - ā, bailes, dusmas, dzīvē tādas emocijas nepastāv, ja?. tālāk kkas par meiteni un monstru, kas ēd viņas kucēnu.. 8. reliģiozi aspekti (haaaa, haa) animes neatbalsta kristietību. džeks - a vajadzētu? 9. skaists ļaunums. kritiķis - visu ļaunumu un slikto padara skaistu. (bērnus pārvilina ļaunā pusē, gribat teikt? phe!). džeks - a dēmoniem obiligāi jābūt pretekļiem un mudakiem? turpmāk zināšu. ...turpinājums sekos... (nez , vai man būs spēka pārtulkot) -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
QUOTE (nez , vai man būs spēka pārtulkot) paldies par to pashu... nu labi es nemaz necereeju ka kaads vispaar centiisies tulkot, bet redz atrodas arii (tik) izpaliidziigi cilveeki... ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 18:22 |