![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Pieljauju, ka sjis nav iistais forums, kuraa filosofeet par taadaam lietaam, tacju atljausjos izveidot topiku par sjo aktuaalo teemu.
Cik drosji mees varam justies Latvijaa, ja muus ieskauj valstis, kuraas norisinaas pilsonju karsj (Krievija) vai katru otro dienu notiek kaads terorakts (virkne ES valstu un Krievija) un valda pustraks diktators (Baltkrievija)? Peedeejo 12 gadu laikaa man ir radusies sajuuta, ka mees dziivojam izoleeti no apkaarteejaas pasaules. Muusu striidi un diskusijas parasti bija lokaala rakstura, piem., pensijas, algas, partiju kjiivinji utt. Taads nosaciits provinciaalisms. Mees nezinam ko tas noziimee uznjemt savaa valstii beeglju straumes (Olaines iemiitnieku saujinja neskaitaas), mees nezinaam ko noziimee, kad pastiprinaati drosjiibas pasaakumi terora draudu delj (t/c "Centrs" spridzinaasjana neskaitaas), mees nezinaam ko noziime, kad valdiiba un prezidents melo par bojaagaajusjo skaitu negadiijumos un kad dod pilnu riiciibas briiviibu militaaristiem (muusu siikaas dazjmiljonu afeeras un Iraakas konflikts neskaitaas), mees vairs nezinaam ko noziimee kad valsts kontrolee praktiski visus plasjsazinjas liidzekljus. Mums buutu jaajuutas laimiigiem?! Un cik ilgi mees taadi jutiisimies, ja juutamies tagad!? Veelos provoceet juus uz sava viedoklja pausjanu par teemu, kas notiek ar pasauli un Latviju, cik pasargaati un drosji mees esam vai neesam. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
||
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
![]() ![]() ![]() Njem veeraa ka viss ko es tavm galdautam uzlikshu pa virsu nevienmeer buus 100% argumenteets un buus kaut kas piepushkots nu bet mees jau esam tikkai cilveeki ![]() -------------------- ![]() |
||
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:24 |