![]() |
![]() |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
mans 3D arts....
![]() ![]() taatad taa re ku ir: What do ya' think!? un vispaar man patiik komenti.... ![]() This post has been edited by Cilveeks: Nov 5 2006, 11:00 -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
tas ir zapinjsh. to jau linka nosaukumaa arii esi mineejis
![]() un vispaar zapiitim motors ir aizmuguree... bet tu tur esi iefiireejis bumbastikus ![]() un saani ir paaraak rievaini. bet vispaar neslikti. 3Dstudiomax? -------------------- |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
tas ir zapinjsh. to jau linka nosaukumaa arii esi mineejis ![]() un vispaar zapiitim motors ir aizmuguree... bet tu tur esi iefiireejis bumbastikus ![]() un saani ir paaraak rievaini. bet vispaar neslikti. 3Dstudiomax? jaa bet man priekshaa buus Ford Mustang GT motors... ![]() tas man sapnju vaagjis... ![]() nee wings3d... -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:24 |