![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Infanta |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 33 Joined: 25-October 06 From: Riga ![]() |
Ljoti pretenziozs rakstinjsh par to, cik biistami ir skatiities anime un cik nejauki, perversi cilveeki ir otaku.
![]() -------------------- Normal people don't scare me... I SCARE NORMAL PEOPLE!
|
![]() ![]() |
Infanta |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 33 Joined: 25-October 06 From: Riga ![]() |
Mazliet paturpinaashu kahi iesaakto tulkojumu. Daudz gan es nevareeju, taa kaa, ja veel kaads taalaak veelas turpinaat tulkot, tad buutu baigi labi.
Otrais shii autora raksts par otaku ar krievu otaku komentaariem. ------------ Par otaku. Otaku pieaugushi cilveeki, kas fano par japaanju animaaciju (anime). Shie cilveeki ir gatavi stundaam ilgi (katru dienu!)luureet jauniznaakoshaas multfilmas, kuras vinji nokachaa no interneta. Pirmkaart, jaunas multfilmas katru dienu neiznaak. Otrkaart, kachaat taas no interneta ir bezdieviigi smags darbs (turklaat tas ir nelikumiigi). Treshkaart, katru dienu stundaam ilgi skatiitiess anime nesanaaks, jo anime vnk nepietiks , turklaat otaku arii ir cilveeki (kaut gan juus laikam to apstriideesiet), un anime skataas ne taapat vien, un ne pasha procesa, bet gan satura deelj. Anime patiik cilveekiem ne tikai taapeec, ka tas ir anime, ticiet man. Liekas, kas par probleemaam. Hobij kaa hobijs. Diemzheel, anime izraadaas kaut kas liidziigs narkotikaam, kas neljauj cilveekam objektiivi noveerteet savu riiciibu un taas sekas. Cik daudzas reizes es jau dzirdeeju shos vaardus. Atshkjiriiba ir tikai vienaa vaardaa - agraak "anime" vietaa lika taadus vaardus kaa "internets", "datorspeeles", pavisam sen "televizors" utt. Pajautaajiet paziistamajiem anime cieniitaajiem cik daudzi no vinjiem izgaazaas sesijaas, bija atskaitiiti no universitaates par nesekmiibu. Un pajautaajiet, cik daudzi no vinjiem naktii pirms eksaamena ir skatiijushies kaadu anime, tajaa vietaa lai maaciitos. Окei- otaku, jautaaju visiem: cik daudzus no jums atskaitiija no universitaates un izmeta no skolas anime deelj? Es kaut kaa nevienu taadu atskaitiitu anime miiljotaaju atcereeties nevaru.. Оtaku kljuust asociaali, vinjiem nav saprotama pareizaa veertiibu skala. Uzmaniibu! Tagad autors liks jums saprast, kas vinjam ir normaalaa veertiibu skala." Daudzi no otaku paarstaaj skatiities televizoru, klausiities radio, lasiit aviizes, zaudee sajeegu par apkaart notiekosho. Skatiities televizoru un lasiit aviizes taas tik ir veertiibas! Nee, paldies, ja taas ir normaalas veertiibas, tad es tieshaam esmu psihs, taapeec ka man patiik lasiit graamatas, klausiities muuziku un skatiities anime. Liels anime seriaalu garums un skaits aiznjem praktiski visu otaku briivo laiku, aizvietojot vinjiem sazinaashanos ar paareejiem cilveekiem. Kas par murgiem? Katrs cilveeks paarsvaraa kontakteejaas ar tiem, kam ir liidziigas intereses, Otaku ar otaku, modelisti ar modelistiem utt. Оtaku ir liidziigi narkomaniem, vinji ne tikai pashi skataas, bet arii visu laiku censhaas citus paarliecinaat par to, ka vajag skatiities anime. Pilniigi normaala cilveeku veelme iepaziistinaat darugus ar savaam intereseem taa pavisam nav narkomaanijas izpausme. Ja man, teiksim, patiik braukt ar mountainbordu, es centiishos draugus iepaziistinaat ar sho sportu tas ir pilniigi dabiski. . Vinji gatavi ar duureem mesties virsuu tiem, kas,censhas kritizeet anime, noraadot uz taa negatiivaam puseem un kaitiigumu beerniem. (saku, balstoties uz savu ruugto pieredzi). Skatoties, kaa kritizeet. Ja taa, kaa to dara cieniijamais autors, tad tieshaam dazhiem nervi var neiztureet. Otaku censhas iesaistiit anime visaas dziives sfeeraas . Un vinjiem tas pakaapeniski izdodas! Orei! Paskatieties, cik daudz anime saites ir internetaa. Аnime skataas lielaakoties tie, kas seerfo internetaa, jo masu meedijos par anime liidz peedeejam laikam vispaar nekaada info nebija. Paskatieties, cik daudz anime raada pa televizoru. !!!! Skatos! Paaris reizes gadaa pa MTV cik daudz anime zhurnaalu tiek izdoti! 2. Paskatieties pat lieli, zoliidi izdevumi tagad tiek ietekmeeti ar milziigo fanaatikju spiedienu. Juus njirgaajieties? Iedomaajos taadu bildiiti: traki fanaatikji garuj kaadas zoliidas aviizes ofisu par to, ka taa aviize neuzrakstiija par anime. Mjaa... Viens DATORZHURNAALS ir veltiijis veselu vienu izdevumu anime? (computerra). Tieshaam drausmas! Zhurnaals "Hakeris" vienu veselu izdevumu tikai Macintoshiem - viss! Macintoshu fanaatikju uzbrukums! Galvenais Hakera redaktors ir ieteekmts ar lielo fanaatikju spiedienu ! Skandeejot lozungu "anime tas ir modee" dazhas studijas biida krievu tirguu japaanju anime. "Dazhas taa ir viena vieniigaa. Starp citu, tieshaam tagad ir mode, it iipashi ASV. Jaa, tieshi to pashu vareetu teikt par amerikaanju blokbasteru biidiishanu krievu tirguu. Turklaat, tiek biidiitas nevis skaistas, labas beernu filmas, bet, reekjinoties ar fanaatikjiem, asinjainas, ar atklaatu, atvainojiet par izteicienu, *mauciibu*, piepildiitas filmas, taadas kaa "skaistules- slepkavas. O, varu apsveikt autoru, vinjsh pirmo reiz pateica, ko taadu, kam es daljeeji piekriitu. "Skaistules-slepkavas" , t.i. "Mezzo Forte" tieshaam ir viens no stulbaakajiem anime, un taa izdoshana bija viena liela kljuuda. Bet kopaa ar skaistuleem tachu tika izlaistas taadas filmas kaa "Gariem liidzi" (starp citu, oskarota anime), "Ak, mana Dieviete!" utt. Ja juus teiksiet, ka shiis anime ir piepildiitas ar mauciibu es kliegshu un nepieklaajiigi lamaashos.. Un labi, ja taadas lietas paliktu sadaljaa pieaugushajiem . A vai tad taas jau nepieskaitaas pieaugosho sadaljai? Bet taas tachu ir multfilmas!!. Ak jaa, es aizmirsu. ----------------------------- Turpinaajums ceru sekos. ![]() ----------------------------- Taka Jaa, autors njem par pamatu it kaa patiesus faktus.. Bet vinjsh tos paarspiilee un apgriezh kaajaam gaisaa. Rakstaa nav NEVIENA objektiivi veerteeta fakta ![]() -------------------- Normal people don't scare me... I SCARE NORMAL PEOPLE!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 18:23 |