![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Infanta |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 33 Joined: 25-October 06 From: Riga ![]() |
Ljoti pretenziozs rakstinjsh par to, cik biistami ir skatiities anime un cik nejauki, perversi cilveeki ir otaku.
![]() -------------------- Normal people don't scare me... I SCARE NORMAL PEOPLE!
|
![]() ![]() |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
QUOTE psihikai Aiz cieņas pret citu lietotāju sekmīgi noliktajiem vidusskolas eksāmeniem latviešu valodā, varēji jau nu šādu brīnumu virsrakstā nelikt. Un vispār daļa patiesības ir katrā jokā. Nevar noliegt, ka skatīties japāņu multenes ar sakāpinātu nopietnību, uzkrāsoties kā ķēmam un lēkāt cosplejos vai vienkārši ņirgāties par gleznotāja arodu, lieloties ar uz rūtiņu lapas uzskribelētiem ķēmiem, nav nemaz tik ikdienišķi izplatīts process, lai to varētu nosaukt par izteikti normālu. Un tīri par linka saturu: QUOTE 1. - tāpēc, ka tās visas ir ''štancētas'', to jesķ, visās notiek apmēram viens un tas pats, uz ko džeks atbild - jāpaskatās uz visām holivudas filmām, ziepenēm (mīla marija, marijas slepenā mīla, marijas vienīgā mīla, mīļā marija...turpināt?), kur notiek tieši tas pats. tas nozīmē, ka citur viss atkārtojas daudz vairāk. Es ceru, ka neviens te necentīsies apgalvot, ka japāņu animācija ir dižais oriģinalitātes paraugs? Nu jā - viņi atļaujas iebāzt ekrānā tuvplāna vagīnu, kura pludo no nesen tur īslaicīgā (bet patīkamā) vizītē pabijušā, pamatīgi piebriedušā un izteikti rozā (japāņu anatomijas nianses, i guess) peņa dāsnā spermas devuma. Originality never stops... This post has been edited by GameMaster: Nov 5 2006, 13:39 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
QUOTE Otaku... ...Shie cilveeki ir gatavi stundaam ilgi (katru dienu!)luureet jauniznaakoshaas multfilmas, kuras vinji nokachaa no interneta. lol... es varu uz vienas rokas pirkstiem saskaitiit cik anime multfilmas esmu savaa muuzhaa redzeejis... ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 18:27 |