![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Sword |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 18-November 05 From: Starp debesim un elli. ![]() |
Kas isti ir ta milestiba mums katram ko ta nozīme?
Kadas ir tas pazimes ko ka lai izprot vai vina bija tā īstā vai nē? Kāda tam visam jega? ![]() šādas tēmas tiek apspriestas offtopikā. ja Tevi ir pametusi meitene, tā nav foruma problēma. This post has been edited by Batou: Feb 2 2006, 03:55 -------------------- ![]() "Peace is a shadow of death, desperate to forget it's painful past." © Angels banished from heaven have no choice but to become demons ![]() Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today! ![]() http://www.erepublik.com/en/referrer/SwordZero ![]() |
![]() ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
miileet var 2eejaadi. ar sirdi un ar dveeseli. jo dziljaak tas viss iet, jo lielaakas bruuces atstaaj, kad tiek izrauts. sirds ievainojumi vairaak vai mazaak aizaug, bet dveeseles ievainojumi paliek, jo taa neatjaunojas. gribeetos pat teikt, ka no dveeseles neko nevar izraut, jo tas ir paarak netverami, augstaakaa liimenii. to, cik ljoti kaadu miili var noteikt peec taa cik daudz esi gatavs taas otras buutnes labaa dariit. ja rodas jautaajumi, PAPRASIET PASHI SEV ATKLAATI: "uz ko, cik es esmu gatavs/a otra deelj?"
atshkjiriibu starp piekjershanos, iemiileeshanos un miilestiibu viegli noteikt. iekjershanaas varetu buut "roozaa brilles", kad otrs liekas ideaals, bez kljuumeem. saakot ar miilestiibu shiis "kljuumes" tu jau vari saakt saskatiit un pienjemt kaa taa cilveeka dalju. bet kuraa briidii miilestiiba kljuust par apsestiibu? vai apzinja, speeja dariit pilniigi visu un jebko otras buutnes labad skaitaas jau apseestiiba? apsestiiba, manupraat, vareetu buut egoistiska miilestiiba un arii idealizeeshana. tomeer es uzskatu, ka miilestiiba, taada patiesa miilestiiba ir visai tieshi saistaama ar dveeseles staavokli. protams, ka kjiimija te straadaa savu lomu, jo viss ir vairaak vai mazaak saistiits, bet taa, redz, tieshi ir attiecinaama tikai uz tiem pashiem fiziskajiem procesiem. kjiimija=sekss | miilestiiba=miilestiiba. protams, ka shausmiigi viegli pljaapaat par miilestiibu, iisti neapzinoties kas tas par miitu iisti ir. un tie, kas apgalvo taas nepastaaveeshanu vai dziivniecisko sajuutu triumfu, miilestiibu vai nu nav piedziivojushi vai ari ir tajaa shausmiigi viilushies/tikushi saapinaati. to es saku 100% miilestiiba izglaabs pasauli. This post has been edited by Pakkun: Nov 7 2006, 23:55 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 13:01 |