![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
darknight |
![]() ![]()
|
||
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 21-June 04 From: varavīksne ![]() |
![]() Laiks šņabim! -------------------- 6 E Q U J 5
|
||
![]() ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Nu manis peec lai jau beeg kaada starpiiba kur to laimi attrod , ja tikkai atrod.
Un taisniibu sakot taa runaashana par to, ka sievieshu logiku nevar izprast ir nedaudz par stipru teikts. Sho sievieshu logiku var pat ljoti paredzeet un dazhreiz arii pat ljoti manipuleet. Man ir bijushas taadas izdeviibas kad atliek tikai paraustiit dazhas stiigas un vis notiksies tieshi taa kaa es to esmu iecereejis. Bet, BET par cik man taas visas stulbaas intrigas ir vienaldziigas tad es palieku malaa un ljauju tai sieviete cepties savaa sulaa kameer vinja paliek kruakshiiga un pati atdziest. Ja nu gadienaa nespeej tad jau tas ir patologisks gadiijums ![]() Te es atlaushos mineet ka esmu lasiijis daudzus sievieshu zhurnaalus, taapat intereses peec jo biezhi vien vinjos ir daudz interesanta, un saku ka labaakie paaidaam ir Santa un Ieva. Jums sievieteem existee tik daudz zhurnaalu, un aarkaatiigs milzums no vinjiem ir tiiraakaa draza, izveerteejot to, kas vinjos ir raxriits, tas ir reaalais labums ko no vinja var guut. Un ja tu teiksi, ka muusu viirieshu logika ir vienkaarsha, tad taa buutiibaa arii ir ,bet atkal BET. Bet saki prex kam mums taa sarezhgiitiiba vaidziiga, mees domas racionalizeejam un mees savu logiku konstreejam vienkaarshu bet tai pat laikaa pamatiigu un, kaa saka, detaljaas taa ir vienkaarsha, bet kopumaa sarezhgiita un sakaartota. Tad varbuut padalies un pastaasti savu domaashanas veidu un kaa tu konstruee savu sarezhgiito sievieshu logiku. Jo tu kaut kur mineeji, ka mums juusu logiku neiprast. Tieshi taa neizprast, jo juceklis paarskatu nedod. Juus meetaajaties no domas pie domas un mainaat savu viedokli biezh vien emociju iespaidaa(te ir domaac vairaakums no jums nevis konkreeti gadiijumi) un kad nu juus tai speeciigaakajaa uzpluudaa radikaali nolemjat tad nu turaties pie taas, shauj kaut nost. P.S. Nu bet protams atkal sheit netiek diskrimineetas sievietes, jo patiesiibaa cienu sievieshu domas, kaut arii dahreiz taam nepiekriitu nu bet bez kompromisiem nekas neveidajas. Lauliiba jau pati par sevi ir kompromiss. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:35 |