![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Lielais Ljaunais Meerglis |
![]()
|
Unregistered ![]() |
To Shinobi-sama : nu seedies 10 filozof, augstaakaas matemaatikas doktor un vienkarshi kosomolec! (nu vai kaa nu tur bija). Vareetu jau pakomenteet tavu dziljo domu, bet uz stulbumu parasti neatbild
![]() To Taka: Jaa, pateikt "sux" es maaku, pie tam skalji un paarliecinoshi ![]() To Saiko: 'neko daudz neesmu redzējis...' / 'to ko esmu redzējis bija ciešams...' .. wtf? tad kāpēc jātaisa stulbas tēmas un jāraksta tas par ko neesi pārliecināts vismaz par procentiem 90 !? Esmu paarliecinaats par visiem 100! Kaut kaadi greizi tev citaati, jeb arii tu lasi tikai katru otro vaardu? Maybe tu arii esi no tiem neapmierinaatajiem, kam vieglaak pateikt ka es esmu lohs? ![]() PS: un vispaar kas sheit notiekaas ar vaarda briiviibu? Taa tachu ir viena no lielaas demokraatijas krutaakaajaam izpausmem. Nafig topikus veert ciet, kad pats LLM nav atbildeejis liidz galam? |
![]() ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
to LLM:
Zini man pilniibaa pajaat vai tev patiik vai nepatiik taa mecha, a ko tu vispaar gaidiiji iesaakot sjo tematu. Tu pats teici kas tad noticis ar vaarsda briiviibu. Nekas tach nav noticis, tikai vot ja cilveeks saak izteikteis tad vinjsh noteikti arii grib sanjemt kaut ko pretim tas ir grib tikt noveerteets vai arii kritizeets. Ja tev buutu dzilji nospljauties uz mecha un ari citiem zhanriem kas tev nepatiik tad tu vispaar sho teemu nesaaktu. Tu izsaki neapmierinaatiibu ar toka viss tur ir tiiraakis bullshit un bljauj pa pasauli, taa mecha ir suuds un re Lion king ir kruts. Es neloliedzu nevienu ne otru. Komentee pretim man jau sliktaak nepaliks, man en pret vienu no zhanriem nav pretenziju. Man naak smiekli, par to ku tu uzraxtiiji, un neviens no taviem argumentiem nav pamatots tu tikkai tizli izteicies kaa to jau mineeja"bypass" nopaaljaaji mechu un mosh veel kaadu no zhanriem(neatceros vairs). Uz visu ko tu te teixi es tev daudz maz argumenteeti atbildeeshu pretim, un poh ka taas domas nesakritiis ar manaaam personiigajaam. Nu jau saak izskatiities ka tev truuxt vaardu lai turpinaatu striidu par teemu un saac jau atgainjaaties. Ja tu domaa ka aizvainoji mani tad tev nesanaaca. Par to bezteemas muldeeshanu, nu redzi ja visi sheit atbildeetu "iekshteemaa" un atiektos pret tevi nopietni tad tev jau buutu uzlikts bans uz sho forumu vai arii tu tiktu pilniibaa ignoreec, jo tas, ka paliks par 1 vairaak vai mazaak no apgaismotajiem uz shiis pasaules nevienu nesatrauc un notikumu gaitu tas neitekmees. Ja tevi interesee tad jautaa, tu tiski uzklausiits. bet musinaat OTAKU forumaa to dara vainu garlaiciibas maakti cilveeki vai arii absoluuti stulbi idioti. Tu tik pat labi vari aziet uz metaalistu vai reperu koncertu un pateikt, ka tas stils iesuukaa pa visaam atvereem, un "lai menti staav trev klaat". Un visu beidzot Hero ir skaista pasaka kas sastaav no 4 staastiem katrs ar savu nokraasu un no dazhaadiem viedokljiem bet jeega ir viena, vadonim ir jaadziivo lai vinjsh satureetu kopaa valsyti, atsevishka cilveeka personiigaas intereses nedriixt ietekmeet kopeejo valsts politiku. Latvijas politiki vareetu maaciities kaut ko no shiis filmas. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 July 2025 - 14:17 |